News

Prietena Cristinei Ţopescu, declaraţii neaşteptate: "Cris avea probleme cu banii, plătea greu utilităţile. În ultimii ani i-a fost îngrozitor de greu"

Prietena Cristinei Ţopescu, declaraţii neaşteptate: "Cris avea probleme cu banii, plătea greu utilităţile. În ultimii ani i-a fost îngrozitor de greu" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prietena Cristinei Ţopescu, cea care a alertat poliţia,a  făcut noi declaraţii despre viaţa jurnalistei. Din spusele ei, aceasta avea probleme cu banii. 

Vecina, dar şi prietena Cristinei Ţopescu, este cea care în seara de 12 ianuarie a sunat la 112 pentru a anunţa că jurnalista Cristina Ţopescu nu dă semne de săptămâni întregi. Ea a făcut acum dezvăluiri despre vedeta de televiziune, despre faptul că avea probleme cu banii.

"Cristina nu avea serviciu, îngrijea din 2015, 12 căţei plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: utilităţi, chirie, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. 

(...) Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a plătit o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare. ", a declarat ea într-un fişier audio postat pe Facebook. 

Din spusele prietenei sale, depresia s-ar fi accentuat atunci când tatăl ei, Cristian Ţopescu, a decedat. Aceasta mai adaugă că jurnalista Cristina Ţopescu a murit aşa cum şi-a dorit: "Cristina a murit aşa cum a spus că îşi doreşte să moară - în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. "

Cristina Ţopescu va fi încinerată

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Prezent va fi fratele mai mic al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.