News

Prieteni celebri care au iubit aceeaşi persoană! 

de admin

Prieteni celebri care au iubit aceeaşi persoană! 

O regulă nescrisă a prieteniei între fete, cel puţin, spune că nu trebuie să te cuplezi vreodată cu fostul prietenei tale. La băieţi nu ştim cum stă treaba, dar intuim că niciunuia nu i-ar plăcea să audă glume de genul: “Prietene, am fost acolo!”. Doar că aşa cum există reguli, există şi excepţii în ce ţine de dragoste. Unele vedete care sunt acum cele mai bune prietene împart, totuşi, un fost iubit sau o fostă iubită comună, la fel de celebră. Care sunt prietenii celebri care s-au iubit cu aceeaşi persoană în trecut?

Cameron Diaz şi Kate Hudson au fost cuplate cu…

Surpriză: doi tipi faimoşi!

Unul este Alex Rodriguez, jucător de baseball cu care Kate a fost în 2009, iar Cameron în anul următor. S-a vorbit de o râcă între cele două actriţe, dar ne îndoim de asta.

Al doilea este Justin Timberlake, cu care Kate Hudson se cuplase în 2007, imediat după ce cântăreţul se despărţise de frumoasa Cameron, după patru ani de relaţie.

Selena Gomez şi Miley Cyrus au fost cuplate cu… Nick Jonas

Cele două foste vedete Disney s-au iubit adolescentin cu artistul, folosindu-se de acest triunghi amoros ca inspiraţie pentru melodiile ambelor cântăreţe. Miley a fost cu Nick în 2006, timp de un an, iar Selena în 2008, timp de doi ani.

Nikki Reed şi Ashley Greene s-au iubit cu... Ryan Phillipe

Ambele actriţe din seria “Twilight“ au avut o aventură cu fostul soţ al lui Reese Witherspoon – căruia nicio femeie nu credem că i-ar rezista! – Nikki în 2007 şi Ashley în 2013.

Courteney Cox şi Jennifer Aniston au fost cuplate cu… Adam Duritz!

În mod neaşteptat, cele două bune prietene au împărţit acelaşi iubit, liderul trupei Counting Crows, în anii ’90, anii dezmăţului. Jen şi cu Adam nu au fost împreună prea mult timp, acesta declarând că „nici n-au dormit vreo noapte împreună”, iar bruneta a fost cu artistul dup[ ce a apărut într-unul din videoclipurile trupei.

Katy Perry şi Taylor Swift s-au iubit cu… John Mayer

Cele două foste prietene nu mai sunt acum prietene, asta ştim. Poate pentru că mărul discordiei este fostul iubit comun. Romanticul cântăreţ a avut o relaţie cu Katy din 2012, timp de doi ani, după ce a fost cu Taylor în 2009. În orice caz, blonda a scris despre el două cântece.

Jennifer Lopez şi Cameron Diaz au fost iubitele lui… P. Diddy aka Sean Combs!

Divele au fost mândre să fie fostele iubite ale lui Sean Combs. JLo a fost cu el timp de 3 ani, din 1998, iar Cameron a avut o relaţie mai casual cu mogulul, între 2008 şi 2012. Cele două au devenit bune prietene după ce au jucat în “What to Expect When You’re Expecting”.

Owen Wilson şi Lance Armstrong s-au iubit cu…

Surpriză: Sheryl Crow şi Kate Hudson

Trecem şi la prietenii de bărbaţi! Cei doi prieteni celebri au fost cuplaţi cu vestita cântăreaţă în perioade diferite şi la mare distanţă între ele. Cu actorul a avut o relaţie în anii ’90, iar cu sportivul a fost timp de 3 ani, chiar logodiţi, dar s-au despărţit în 2006.

Cu frumoasa Kate Hudson, Owen a avut o relaţie timp de un an, din 2006, graţie filmului “You, Me and Dupree”, dar s-au mai despărţit şi împăcat până în 2009. Cu Lance, blondina celebră a început să se întâlnească din 2008, imediat după o despărţire de Owen. După ce l-a părăsit şi pe ciclist, cei doi foşti buni prieteni şi-au spus şi ei adio.

Nick Cannon şi Nick Lachey au fost cuplaţi cu… Kim Kardashian

Cu cine NU a fost cuplată Kim, până la urmă...

Ambii prieteni buni au fost, cândva, la braţul starletei, în 2006. Lachey a ieşit la un film romantic cu ea, dar presiunea paparazzilor l-a speriat, în timp ce soţul înstrăinat al lui Mariah Carey a povestit adeseori despre nopţile sexuale petrecute cu Kim Kardashian.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES

Modifică Setările