Vedete

Prietenii la Hollywood. Cine cu cine se înţelege bine în Cetatea Filmului?

Prietenii la Hollywood. Cine cu cine se înţelege bine în Cetatea Filmului? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ştim despre amiciţia dintre Ben Affleck şi Matt Damon ori despre cea dintre George Clooney şi Brad Pitt, dar ei nu sunt singurii bărbaţi care se au ca fraţii la Hollywood. Despre aceste perechi de prieteni ştiai?

 Leonardo DiCaprio & Tobey Maguire (foto sus)

„Când l-am întâlnit pe Tobey la nişte probe pentru un rol, mi-am dorit imediat să devenim prieteni“, a mărturisit Leo, care altfel pare extrem de selectiv în privinţa prietenilor. Aşa a început o prietenie care durează de 25 de ani, Leo fiind cel mai simpatic unchi pentru fiii lui Tobey, Ruby şi Otis – dar cei doi actori n-au filmat decât o singură dată împreună.

 Channing Tatum & Jonah Hill

Una dintre cele mai recente, dar şi frumoase bromance, cum numesc americanii iubirea frăţească între doi tipi, s-a născut pe platourile de filmare a peliculei 21 Jump Street. „Dacă Jonah ar avea atributele feminine necesare, l-aş invita la un date în oraş“, a declarat Channing despre cât de bine se înţelege cu Jonah.

 Seth Rogen & James Franco

De când s-au apropiat la filmările pentru scurta serie Freaks and Geeks, cei doi au descoperit că se înţeleg atât de bine pe platouri şi în afara lor, încât se distrează, dar şi filmează mult împreună – au mai lucrat la Pineapple Express, This Is the End şi The Interview. Cine le-a văzut parodiile de pe Instagram, n-are nicio îndoială că Seth şi Rogen se distrează maxim împreună. Trebuie doar să ne amintim cum i-au parodiat pe Kanye West şi Kim Kardashian iubindu-se pe motocicletă...

 Paul Newman & Robert Redford

 Ei au fost poate unele dintre primele staruri care au făcut istorie la Hollywood cu prietenia lor. S-au cunoscut la filmările din 1969 ale peliculei Butch Cassidy and the Sundance Kid, câţiva ani mai târziu regăsindu-se pe platourile de la The Sting, iar ulterior mutându-se aproape unul de altul în Connecticut. Moartea lui Paul Newman în 2008 i-a frânt inima lui Redford. „Sunt astfel de momente în care cuvintele nu pot descrie ce simţi. Am pierdut un adevărat prieten, care mi-a făcut viaţa mai frumoasă“, a declarat Robert.

 Joaquin Phoenix & Casey Affleck

 Aici deja avem de-a face cu mult mai mult decât o prietenie. Cei doi s-au şi înrudit, după ce Joaquin i-a prezentat-o lui Casey pe sora lui mai mică, Summer – iar Casey s-a însurat cu ea în 2006. De nedespărţit după ce s-au cunoscut la filmările pentru To Die For, din 1995, aceşti prieteni au făcut vâlvă la Hollywood cu documentarul realizat împreună în 2010, I'm Still Here, în care Joaquin pretinde că vrea să renunţe la actorie şi să se dedice unei cariere hip hop. Nu ne este, însă, clar, ce a avut de spus Joaquin despre acuzaţiile de hărţuire sexuală cu care s-a confruntat Casey în cadrul mişcării #metoo, din partea a două colege din echipa de filmare a documentarului I'm Still Here…

Modifică Setările