News

Prima fotografie cu fiica Mirelei Boureanu Vaida

Prima fotografie cu fiica Mirelei Boureanu Vaida

Deşi a născut în urmă cu două luni şi s-a şi reîntors în televiziune, ca gazdă a show-ului „Mireasă pentru fiul meu“, vedeta a evitat să facă publică vreo imagine cu fetiţa sa. Până ieri, când a postat un prim instantaneu.

Mirela Boureanu Vaida este în al nouălea cer de când a devenit mamă! În doar două luni, a scăpat de multe dintre kilogramele acumulate în timpul sarcinii, a revenit pe sticlă, de luni până sâmbătă, la Antena 1, unde prezintă emisiunea „Mireasă pentru fiul meu“, iar micuţa Carla Maria este o minune de copil!

Mirela Boureanu Vaida mărturisea, la scurt timp după ce a născut, că micuţa Carla Maria este un copil cuminte, iar atribuţiile în casă au fost împărţite atent şi corect! În timp ce ea se ocupă de schimbatul scutecelor, soţul este responsabil cu partea artistică.

„Se linişteşte imediat când o pun la piept. Tatăl ei este cu partea artistică a lucrurilor. El o valsează, el o leagănă. De scutece mă ocup eu. Încă nu ne dăm seama cu cine seamănă. E o combinaţie, aşteptăm să vedem al cui e părul, ai cui sunt ochii“, declara Mirela Boureanu Vaida în emisiunea „Acces Direct“, de la Antena 1.

Foto: pagina personală

Modifică Setările