Vedete

Prima reacţie a Laviniei, după ce Ştefan Bănică a anunţat că este gravidă

Prima reacţie a Laviniei, după ce Ştefan Bănică a anunţat că este gravidă

Sâmbătă seară, după concertul susţinut pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, Ştefan Bănică a dezvăluit că soţia lui, cântăreaţa Lavinia Pârva, este gravidă.

Anunţul era foarte aşteptat de fanii artistului, mai ales că toată lumea ştia că atât Lavinia, cât şi Ştefan, îşi doresc să devină părinţi.

„Doamenlor şi domnilor, vă spun de fiecare dată: viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea, pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară. Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a fost mesajul lui Ştefan Bănică.

După ce juratul de la „X Factor“ a făcut marele anunţ, Lavinia Pârva a reacţionat atât pe Instagram, cât şi pe Facebook, mulţumindu-le tuturor pentru gândurile bune.

„Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru energia pozitivă pe care ne-o transmiteţi“, a scris Lavinia Pârva pe Instagram, în timp ce mesajul de pe Facebook a fost următorul: „Vă multumim tuturor pentru gândurile bune“.

Modifică Setările