News

Primele declaraţii date de familia Cristinei Ţopescu. Care a fost dorinţa jurnalistei

Primele declaraţii date de familia Cristinei Ţopescu. Care a fost dorinţa jurnalistei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Familia Cristinei Ţopescu a reacţionat oficial despre pierderea suferită, la 3 zile de când s-a aflat că jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare în casa sa. 

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare în casa sa, în seara de 12 ianuarie de către poliţişti. Iată că acum, familia ei face declaraţii despre funeraliile care vor avea loc. 

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele", se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Ţopescu.

Cristina Ţopescu, depusă la capela Cimitirului Bellu din Bucureşti

Sicriul cu trupul Cristinei Ţopescu va fi depus miercuri, la ora 14,00, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu).

Conform unui comunicat al TVR, ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Care e cauza morţii Cristinei Ţopescu

Încă nu s-a aflat exact care este cauza morţii jurnalistei Cristina Ţopescu. Legiştii au scris pe certifcatul ei de deces cauză neprecizată. „Ei încearcă să afle cauza decesului, mai ales că au fost găsite medicamente în stomacul acesteia", a precizat Cristi Burcioiu.

Medicii legişti au prelevat probe şi s-a făcut o expertiză toxicologică amănunţită pentru a se vedea ce fel de medicamente a ingerat jurnalista înainte de a muri. În stomacul Cristinei Ţopescu ar fi fost găsite două tipuri de pastile: diazepam şi ketonal, potrivit spynews.ro.

Modifică Setările