News

Primele fotografii cu fiica lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei Rodriguez. Alana Martina este adorabilă!

Primele fotografii cu fiica lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei Rodriguez. Alana Martina este adorabilă!

Pe 12 noiembrie Cristiano Ronaldo devenea tată pentru a paTra oară, căci iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, îi dăruia o frumoasă fetiţă pe nume Alana Martina.

Anul acesta familia lor s-a mărit cu încă trei membrii după ce Cristiano a anunţat venirea pe lume a gemenilor Eva şi Mateo în vară, cu ajutorul unei mame surogat, prezentându-i fanilor pe micuţi prin intermediul unei fotografii superbe. De atunci, bebeluşii, alături de fiul de 7 ani al lui Ronaldo, Cristiano Jr., au făcut deliciul contului de Instagram al fotbalistului, dar şi al Georginei Rodriguez, cu fotografii şi video, iar acum este rândul mezinei familiei să capteze toată atenţia.

Georgina a realizat şi primul pictorial foto alături de fiica sa Alana Martina pentru coperta revistei I Hoola!, iar cea mică este pur şi simplu adorabilă. În vârstă de 22 de ani, modelul a prezentat-o pe fetiţa sa şi a mărturisit că bebeluşul a apropiat-o şi mai tare de iubitul său în vârstă de 32 de ani. Cea mică este superbă într-un body cu print leopart în timp ce mama sa veghează ca o mamă grijulie: "Ne-a apropiat. Suntem mai fericiţi ca niciodată. Când ne-am întors de la spital, a organizat o cină surpriză, cu toţi apropiaţii. M-am simţit cea mai norocoasă femeie din lume. Am găsit dragostea. Ne completăm reciproc. Avem o relaţie frumoasă şi când îl am lângă mine, am tot. Mă simt iubită şi protejată. Dragostea invinge tot.", a delaeat Georgina.

Iată fotografiile uimitoare!

  

Foto: I HOOLA!

Modifică Setările