News

Primele imagini cu gemenii lui Enrique Iglesias şi ai Annei Kournikova

Primele imagini cu gemenii lui Enrique Iglesias şi ai Annei Kournikova

Au ţinut ascuns faptul că vor deveni părinţi, pe tot parcursul sarcinii, iar la mijlocul lunii decembrie cântăreţul Enrique Iglesias şi iubita sa, sportiva Anna Kournikova, le spuneau bun venit pe lume unor gemeni. Au doi copii dintr-un foc, dar cele două vedete nu au vrut să ofere detalii despre această nouă schimbare din familia lor, totul petrecându-se în mare secret.

Este vorba de o fetiţă şi de un băieţel care au primit două nume frumoase,  Nicholas şi Lucy, Anna născând în Miami, Florida. Acum, la mai bine de o lună de când au devenit părinţi, cântăreţul şi tenismena au împărtăşit cu prietenii virtuali  primele fotografii cu gemenii. În timp ce Enrique s-a fotografiat alături de unul din copii în timp ce stătea întins pe pat şi se uita cum micuţul doarme, Anna a distribuit o fotografie în care îl ţine pe unul dintre bebeluşi în braţe şi îl sărută pe obraz. ”Raza mea de soare” a fost mesajul care a însoţit fiecare fotografie, cât despre nou-născuţi, sunt de-a dreptul aodrabili.

Curios este faptul că niciunul dintre părinţi nu a menţionat dacă în fotografiile lor este băieţelul Nicholas sau fetiţa Lucy. Vedetele nu au vrut să ofere informaţii legate de noii membrii ai familiei, de altfel, Iglesias şi Kournikova sunt împreună de 16 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.