News

Primele imagini din noul sezon „Insula iubirii“! Ipostaze interzise minorilor cu ispita Maria şi un concurent

Primele imagini din noul sezon „Insula iubirii“! Ipostaze interzise minorilor cu ispita Maria şi un concurent camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Pe 22 aprilie 2019 începe un nou sezon „Insula iubirii“, iar fanii show-ului de la Antena 1 sunt nerăbdători să descopere ce se va întâmpla şi de această dată în Thailanda.

Producătorii emisiunii au început deja promovarea emisiunii, iar la tv şi pe reţelele de socializare au apărut clipuri în care sunt dezvăluite atât unele ispite, cât şi cadre din „Insula iubirii“ 2019.

Aşa cum era de aşteptat, cei de la Antena 1 au arătat şi unele imagini controversate, dar au şi oferit pasaje audio din care reiese că ispitele şi-au făcut treaba foarte bine şi că atât concurenţii, cât şi concurentele le-au căzut pradă acestora.

Spre exemplu, dintr-un clip de promovare se poate observa că, la „Insula iubirii“ 2019, ispita Maria este în ipostaze tandre cu un concurent, imagini care ar putea fi considera interzise minorilor.

Chiar dacă în emisiune îşi face rolul de ispită foarte bine, Maria a afirmat în urmă cu doar câteva săptămâni, în emisiunea lui Capatos de la Antena 1, că ea are iubit şi că acesta îi permite să participe la „Insula iubirii“. Mai mult decât atât, ea postează pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de partenerul ei.

Mai multe imagini cu Maria şi concurentul de la „Insula iubirii“ pot fi văzute în GALERIA FOTO