News

Primul mesaj al Melaniei Trump după operaţia la rinichi. Cum se simte prima-doamnă a SUA

Primul mesaj al Melaniei Trump după operaţia la rinichi. Cum se simte prima-doamnă a SUA

Luni, Melania Trump a fost supusă unei intervenşii chirurgicale la rinichi care a constat în îndepărtarea unui chist care s-a dovedit necanceros. Prima-doamnă a SUA a fost internată la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed din apropiere de Washington, DC, reprezentanţii de la Casa Albă mărturisind că operaţia a fost un success.

Chiar şi Donald Trump a ţinut să-i liniştească pe fani printr-un mesaj postat pe Twitter: “ Procedură a fost un succes, ea este foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru urările de sănătate!”

Melania a rămas internată în spital, sub stricta supraveghere a medicilor, iar acum prima-doamnă a transmis primul său mesaj în legătură cu starea ei de sănătate. Încă în spital pentru recuperare, Melania a scris miercuri pe contul său de Twitter că se simte "grozav" şi că aşteatpă să se întoarcă cât mai repede la Casa Albă. Ea utilizează foarte rar platform Twitter, asta în comparaţie cu soţul său, Donald, aşa că cel mai recent mesaj al ei a fost primul după ce a fost supusă operaţiei la rinichi.

„Sincere mulţumiri oamenilor de la Walter Reed Medical Unit şi celor care mi-au transmis urări de bine şi s-au rugat pentru mine. Mă simt grozat şi aştept cu nerăbdare să mă întorc acasă, la Casa Albă.”, a fost mesajul transmis de Melania Trump.

Modifică Setările