Royals

Prinţesa Charlene de Monaco, însoţită de fratele ei la o gală în Monaco

Prinţesa Charlene de Monaco, însoţită de fratele ei la o gală în Monaco

La princesse Charlene de Monaco lors du gala de la 2ème édition du "Riviera water bike challenge" au yacht club de Monaco le 14 avril 2018. © Bruno Bebert / Bestimage 2th gala of "Riviera water bike challenge" at Yacht Club in Monaco on april 14th 2018

De fiecare dată când Prinţesa Charlene de Monaco apare la vreo gală din Principat, toată lumea se aşteaptă să domine audienţa cu eleganţa ei, lucru care s-a întâmplat şi pe 14 aprilie, când blonda de 40 de ani a participat la un eveniment organizat la Yacht Club-ul din Monaco.

Prinţesa a purtat genul ei preferat de ţinută, şi anume o salopetă neagră cu model pe un umăr, creaţie Ralph Lauren, accesorizată cu o pereche de sandale aurii, foarte fine.

Interesant este că prinţesa nu a fost însoţită la această gală de soţul ei, Prinţul Albert (60), ci de fratele ei mai mic, Gareth Wittstock.

Dacă, în materie de ţinută, Charlene a fost impecabilă, nu acelaşi lucru se poate spune despre coafura prinţesei, una destul de neglijentă având în vedere standardele cu care ne-a obişnuit.

Fratele lui Charlene, al doilea din dreapta

Mai mult, pe chipul soţiei lui Albert apar semne din ce în ce mai evidente că sud-africanca ar fi apelat la ceva injecţii cu Botox, fără să exagereze, însă. Şi sperăm să rămână la acest stadiu...

Foto: Hepta

Modifică Setările