Royals

Prinţul Harry a împlinit 36 de ani. Cum şi-a serbat acesta ziua de naştere în Santa Barbara?

Prinţul Harry a împlinit 36 de ani. Cum şi-a serbat acesta ziua de naştere în Santa Barbara? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Prinţul Harry a împlinit 36 de ani.

O aniversare cel puţin specială, având în vedere că este prima pe care prinţul şi-o serbează în altă ţară decât cea natală, başca pe alt continent.

Mai mult, vârsta de 36 de ani îl prinde şi într-o casă nouă, cumpărată în luna iunie în exclusivista comunitate din Santa Barbara, California. Multe schimbări pentru un prinţ care, cu câţiva ani în urmă, nici nu visa să se relocheze în State.

Ei bine, această aniversare îl va prinde alături de soţia lui, Meghan Markle, de 39 de ani, şi de fiul lor în vârstă de 16 luni, Archie. La petrecea de ziua lui Harry va participa, desigur, şi mama fostei actriţe, Doria Ragland, care locuieşte în Los Angeles, la o oră şi jumătate distanţă de condus de reşedinţa foştilor Duci de Sussex. 

Regulile legate de distanţarea socială impuse în statul California nu vor face posibilă vreo petrecere cu ştaif, însă, cu siguranţă, ziua lui Harry va fi marcată frumos.

Între timp, în UK, membrii familiei regale l-au felicitat şi pe conturile oficiale de social media, postând mesaje de La mulţi ani şi fotografii inedite cu prinţul de 36 de ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Una dintre cele mai simpatice poze este cea postată pe contul lui William şi-al lui Kate Middleton, în care Ducii de Cambridge se întrec pe o pistă de stadion cu Prinţul Harry, fotografie însoţită de următorul mesaj: Îi urăm o zi de naştere fericită, azi, Prinţului Harry!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! 🎂 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Nici Prinţul Charles şi Camilla nu s-au lăsat mai prejos cu urările şi cu fotografiile de arhivă, una conţinând un moment foarte simpatic între tatăl Charles şi fiul Harry, în vremurile lor bune.

În fine, chiar şi Regina Elisabeta a trecut peste toate neînţelegerile ei cu nepotul ei preferat şi i-a urat acestuia La mulţi ani! folosind apelativul Duce de Sussex şi o poză datând din 2017, în care apar împreună.

Comentarii

Modifică Setările