Agenda

Pro TV a lansat grila de toamnă. Uite ce show-uri vom vedea

Pro TV a lansat grila de toamnă. Uite ce show-uri vom vedea

Show-uri ca "Supravieţuitorul", "Vocea României, "Master Chef", "Visuri la cheie"

Jocuri de celebritate

Pro TV promită să rămână în topul preferinţelor telespectatorilor săi, aducând programe de calitate, în care informaţia, talentul, umorul şi competiţia vor prima.

Din 9 septembrie, reintră în grilă "Vocea României" cu sezonul numărul 6! În fiecare vineri, de la 20:30, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga se vor lăsa vrăjiţi de vocile care contează, iar Pavel Bartoş va asigura distracţia pe scena vocilor!

antrenori Vocea Romaniei
Juriul emisiunii "Vocea României": Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă.

Într-un decor uimitor, competiţia pentru trofeul Vocea României rămâne la fel de intensă, o nouă regulă venind să crească emoţia concurenţilor şi dificultatea misiunii antrenorilor. În acest sezon, noutatea este runda de knockouts! După etapa duelurilor, fiecare antrenor stabileşte, din echipa sa, grupuri de câte trei concurenţi care întră în runda de knockouts. Fiecare concurent cântă piesa pe care a pregătit-o, iar antrenorul va fi nevoit să aleagă un singur concurent din grupul de trei cu care merge mai departe către show-urile live.

Voce, emoţie, bucurie, spectacol, lacrimi, decizii dificile, decor impresionant, concurenţi determinaţi, cei mai buni antrenori şi un prezentator carismatic, în noul sezon Vocea României!

Pavel Bartos
Pavel Bartoş, prezentatorul emisiunii-concurs "Vocea României".

Modifică Setările