Agenda

Pro TV ne coace ceva!

Pro TV ne coace ceva!

Cea mai nouă emisiune culinară din România e în pregătire.

Din primăvară, telespectatorii vor putea urmări o nouă emisiune culinară, care încă se află în faza… de dospit.

La începutul anului viitor, la Pro TV, va debuta „Bake Off“, un show de excepţie, care ne introduce în universul cofetăriei şi patiseriei. Gazda emisiunii va fi Nicolle Stănese, o prezenţă la fel de dulce ca şi prăjiturile premiate.

Măiestria, culoarea şi savoarea au facut din emisiunea „Bake Off“ un succes internaţional. Formatul britanic, aflat acum la al şaselea sezon, reuşeşte să strângă în faţa televizoarelor, în medie, 10 milioane de telespectatori la fiecare ediţie. De altfel, „Bake Off“ este cel mai bine cotat program BBC One şi a câştigat premiul BAFTA în 2010, 2012 şi 2013. Şi iată-l acum şi în România, în căutarea celui mai bun cofetar amator.

Zoella2
„Bake Off“ e un format britanic.

bakeoff4
Pentru „Bake Off“, BBC One a câştigat premiul BAFTA în 2010, 2012 şi 2013.

„Este o aventură culinară. Avem un loc foarte frumos în care se filmează, în care aţi ajuns şi voi. Avem culoare, avem dulciuri, sunt concurenţi care vin la pachet cu poveşti de viaţă frumoase şi interesante şi avem toate ingredientele să fie un show iubit“, spune Nicolle Stănese, gazda emisiunii „Bake Off“.

Nicolle-Stanese-Bake-Off-Romania
Nicolle Stănese a dat Antena 1 pe Pro TV.

Filmările au început de câteva zile, iar gazda emisiunii spune că, deşi este o competiţie cât se poate de serioasă, nu vor lipsi momentele amuzante.

„E fascinant să vezi ultimele minute, când urmează să spui stop probă şi e fascinant să-i vezi cum intră în starea de tensiune. Îşi amintesc că mai au nevoie de zahăr, cuptorul nu a avut temperatura necesară. Pentru că ei sunt oameni simpli, concurenţi care nu ştiu să-şi mascheze emoţiile şi asta e absolut fascinant. Se exprimă exact cum ar face-o acasă“, ne mai spune Nicolle.

Nicolle-Stanese-Bake-Off
„Bake Off“ a fost anunţat odată cu grila de toamnă a postului Pro TV.

Aşadar, toţi cei care doresc să înveţe reţete noi sunt sfătuiţi să-şi facă provizii de zahăr, vanilie şi ciocolată. Din primavară sunteţi invitaţi să gătiţi alături de concurenţii „Bake Off“ cele mai interesante, gustoase şi arătoase prăjituri.
Foto: pagina oficială