Vedete

Probleme grave pentru Tori Spelling! Trebuie să-şi vândă casa, pentru a nu ajunge la puşcărie

Probleme grave pentru Tori Spelling! Trebuie să-şi vândă casa, pentru a nu ajunge la puşcărie

De trei ani, actriţa Tori Spelling şi soţul ei, Dean McDermott, au probleme cu băncile şi cu autorităţile din SUA, din cauza datoriile neplătite.

Potrivit presei de peste ocean, totul ar fi început în anul 2016, atunci când celebra actriţă trebuia să achite un credit de 400.000 de dolari. Tori Spelling a refuzat să îşi plătească datoria, iar banca de la care luase creditul a dat-o în judecată, deşi o parte din sumă fusese achitată. Jurnaliştii de la ET Online scriu acum că datoria pe care Tori Spelling şi Dean McDermott o au la bancă este de aproximativ 250.000 de dolari.

Din câte se pare, actriţa refuză în continuare să îşi achite datoria, iar instanţele din SUA au emis luna trecută un ordin de examinare fiscală pe numele celor doi soţi, astfel că toate bunurile şi veniturile cuplului vor fi analizate şi prezentate apoi instanţei, în încercarea companiei de a justifica un ordin de executare pe numele celor doi.

Presa din SUA notează că acest demers este unul normal pentru ca banca să decidă cum îşi va colecta datoria pe care Tori Spelling şi sotuţ ei o au, iar dacă ei vor refuza să se prezinte în faţa instanţei, ar putea fi arestaţi, pentru sfidarea curţii.

Jurnaliştii americani mai notează că actriţa are datorii şi la alte două bănci, iar suma pe care trebuie să o achite în aceste cazuri este de aproape 100.000 de dolari. Pe lângă datoriile la bănci, Tori Spelling şi soţul ei ar datora şi statului american aproximativ 1 milion de dolari, deoarece nu şi-au plătit taxele şi impozitele.

În speranţa că vor trece cu bine peste perioada grea, Candy Spelling, mama actriţei, i-a ajutat pe cei doi soţi să îşi mai achite din datorii, dar se pare că problemele lor nu s-au terminat. Mai mult decât atât, paparazzi au surprins zilele trecute mai multe camioane care plecau cu mobilă din casa lui Tori Spelling, astfel că este posibil ca actriţa să îşi vândă locuinţa pentru a scăpa de datorii, o informaţie care este vehiculată de mai multe luni în presa din SUA.

Comentarii

Articole asemănătoare