Vedete

Probleme în paradis? Catherine-Zeta Jones şi Michael Douglas îşi vând vilele din New York şi Mallorca VIDEO

Probleme în paradis? Catherine-Zeta Jones şi Michael Douglas îşi vând vilele din New York şi Mallorca VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Actorii se grăbesc să scape de aceste proprietăţi, dar vor ca vânzarea să fie făcută cu discreţie.

Luna trecută, Michael Douglas şi-a reafirmat dorinţa de-a vinde vila S'Estaca, pe care a cumpărat-o în urmă cu trei decenii cu prima lui soţie, Diandra (de care a divorţat în 2000, după un mariaj de 23 de ani). De altfel, actorul a profitat de vacanţa de vară petrecută pe continentul european pentru a realiza un filmuleţ de prezentare al vilei, anunţând totodată că aşteaptă un cumpărător serios.

Vila, aflată într-o zonă de coastă şi protejată de ochii indiscreţi printr-o perdea de pădure, a fost pusă în vânzare încă de-acum 5 ani, starul american vrând să obţină pe ea  suma de 62 de milioane de dolari. Realizată în stil maur, cu mobilier şi obiecte de decor ce păstrează parfumul tradiţional, cu piscină, cramă, sală de fitness şi baie cu jacuzzi, cu terase cu vedere splendidă către mare, vila S'Estaca e greu vandabilă, întrucât cei mai mulţi cumpărători îşi doresc locuinţe mai mici, cu acces facil către plajă şi, evident, nu atât de scumpe. Totouşi, după cea mai recentă postare a lui Michael Douglas, se pare că proprietatea şi-a găsit un cumpărător.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our last day in beautiful Majorca! We are going to miss you! #Majorca #Summer2019

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Acum, în timp ce se află la Capri cu actuala soţie, Catherine-Zeta Jones, presa a prins de veste că starul a mai scos la vânzare o proprietate, în discreţie absolută: vila din Westchester County, New York. O primă oferă pare să fi venit deja din partea miliardarului australian Anthony Pratt, care ar fi dispus să plătească 15 milioane de dolari, potrivit New York Post.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au cumpărat această proprietare în 2014 cu suma de 11,25 milioane de dolari. Vila are 8 dormitoare, 18 băi (da, chiar 18!) şi a fost complet renovată de Catherine.

Cum ambele proprietăţi sunt scoase la vânzare, tabloidele s-au întrebat dacă cei doi soţi au probleme de cuplu. Ei bine, cei doi chiar se bucură de vacanţa lor europeană şi au fost văzuţi la circuitul F1 din Monaco, în Mallorca, la finala Wimbledon şi, mai nou, în Capri, la aniversarea prietenului lor, Lawrence Stroll.

Cel mai probabil, actorul vrea să se retragă complet şi să-şi restrângă traiul cât mai mult, din cauza vârstei înaintate.

Modifică Setările