News

Programul draconic impus de Angelina Jolie lui Brad Pitt. Un judecător a ameninţat-o cu pierderea custodiei copiilor!

Programul draconic impus de Angelina Jolie lui Brad Pitt. Un judecător a ameninţat-o cu pierderea custodiei copiilor!

De când şi-au anunţat separarea, Angelina Jolie şi Brad Pitt poartă un război rece prin tribunale. Motivul? Custodia celor şase copii şi dreptul fiecăruia dintre ei de a petrece cât mai mult timp cu odraselele lor. Angelina Jolie deţine custodia totală a celor şase copii: Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt şi Pax Jolie-Pitt Până acum, Angie a fost cea care a deţinut custodia totală a copiilor, în timp ce Brad a primit dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună. Şi dacă aranjamentul acesta a ţinut o vreme, acum Brad este frustrat că se îndepărtează tot mai mult de copiii lui şi că aceştia o preferă pe mama lor în detrimentul lui.

Aşa că a acţionat în istanţă şi a obţinut, printr-un ordin judecătoresc, dreptul la mai multe ore petrecute în compania celor şase copii. Astfel, Angie este în pericol să piardă custodia totală a copiilor dacă nu se supune acestei noi decizii. Potrivit acestui nou ordin, Brad va avea voie să vorbească telefonic, fie prin apel, fie prin mesaje, direct cu copiii lui, fără ca Angie să mai monitorizeze interacţiunile, aşa cum se întâmpla până acum. Ba mai mult, pe timpul verii, Brad a primit dreptul la mai multe întrevederi cu cei şase copii.

Angelina Jolie, forţată să renunţe la regulile drastice impuse lui Brad Pitt

Astfel, Brad va putea să-şi vadă copiii timp de 10 zile la începutul lunii iunie, în Londra. El va petrece cu unul sau doi copii deodată, câte patru ore pe zi. Apoi, la sfârşitul lunii iunie, va primi câte 10 ore pe zi cu copiii, în timp ce-n iulie va putea să fie în preajma lor chiar şi patru zile consecutive. Iar în iulie, la sfârşit, cei şase copii vor merge în Los Angeles cu el pentru a petrece o săptămână împreună.

Brad Pitt le simte lipsa copiilor

În tot acest timp, în care Brad va fi cu copiii, Angie va avea voie să-i apeleze telefonic doar o dată pe zi. Cât despre Maddox, în vârstă deja de 16 ani, acesta poate decide singur cât de mult vrea să interacţioneze cu tatăl său adoptiv. Destul de complicat!

Modifică Setările