News

“Push it Good”! Salt-N-Pepa, la fel de cool ca-n’90! Cum arată fetele după 28 de ani!

de admin

“Push it Good”! Salt-N-Pepa, la fel de cool ca-n’90! Cum arată fetele după 28 de ani!

Trio-ul rap încă le are cu muzica şi dansul la fel ca în faimosul videoclip al clasicului “Push It”, din 1986, Cheryl James (Salt) şi Sandra Denton (Pepa) reunindu-se pentru a-i bucura pe fani cu apariţia inedită şi amuzantă într-o reclamă pentru o firmă de asigurări.

Cele două arată acum mult mai feminine şi total schimbate, faţă de anii ’90, când tunsorile bob, atitudinea băieţoasă şi costumele din spandex cu geci bufante erau atât de în vogă. Nu că stilul retro nu ar fi revenit mai mult ca niciodată acum... dar să revenim. Duo-ul rap s-au aliat şi cu DJ Deidra “Spinderella” Roper pentru a reinterpreta faimosul lor single, “Push It”, într-o reclamă foarte amuzantă.

“Dacă eşti Salt-N-Pepa, le spui oamenilor să împingă. Asta e ceea ce faci. Dacă vrei să economiseşti 15% sau mai mult din asigurarea pentru maşină, treci pe Geico. Asta e ceea ce faci”, este mesajul pe care firma de asigurări îl promovează cu imaginea fetelor câştigătoare de Grammy.

În fabulosul an 1986, când a apărut şi single-ul lor celebru, artistele îşi făceau debutul cu albumul “Hot, Cool & Vicious”. Deşi au şi acum concerte în lume, fiind unul dintre primele grupuri feminine ce cântă rap, fetele nu mai sunt atât de active în atenţia publică. Se laudă cu titlul de primul grup feminin care a câştigat un Grammy

În prezent, Cheryl James (48 de ani) continuă să cânte în grupul iconic şi este şi actriţă, având apariţii ocazionale în diferite producţii televizate.

Colega ei, Sandra Denton (50 de ani) este şi ea în continuare cântăreaţă şi actriţă, a scris o autobiografie în 2008 despre cariera sa şi a lansat o reţea socială pentru fanii săi.

Salt-n-Pepa au câştigat, de-a lungul carierei lor, 5 premii mari: 1 premiu Grammy pentru Cea mai bună interpretare rap de un duo sau grup (1995), 1 premiu MTV VMA pentru cel mai bun video de muzică electronică, 1 MTV VMA pentru cea mai bună coregrafie (1994), 1 premiu MTV VMA pentru cel mai bun video R&B (1994) şi premiul BET Hip Hop onorific, I Am Hip Hop Icon (2010). Tot 5 au fost şi albumele lor. Grupul s-a despărţit în 2002 şi s-a reunit în 2008.

Şi acum: