News

Puya a ajuns la fundul sacului: "Am datorii la stat"

Puya a ajuns la fundul sacului: "Am datorii la stat"

Artistul a postat un mesaj, după ce s-a aflat că a pierdut maşina pe care o achita în rate.

Puya

Puya e un om dintr-o bucată. Şi, aşa cum ne-a obişnuit şi în piesele sale, spune lucrurilor pe nume cu cea mai mare dezinvoltură.

Recent, s-a aflat că artistul ar avea probleme financiare, din cauza cărora ar fi rămas fără maşina pe care o achita în rate. Răspunsul lui a venit imediat, via Facebook:

"DA! AM DATORII LA STAT! Dar nu pentru că nu muncesc sau nu vreau să plătesc, din contra… nu mi-am făcut vreun off shore pe undeva, plătesc taxele aici… doar că sunt atât de mari şi legile se schimbă de la o luna la alta încât nu mai fac faţă…

AM DATORII DA! Pentru că am fost naiv să dau înapoi maşina pe care o achiziţionasem, firmei de leasing… fără o zgârietură pe ea… maşina în valoare de 12.000 de euro ca ei să o vândă fără să mă anunţe cu 5000! La o „licitaţie” unde nu am fost chemat… menţionez că plătisem deja 4000 de euro…

AM DATORII pentru că am fost naiv, am plătit o taxă de poluare de 6000 de euro pe care statul mi-o înapoiază în urma procesului care m-a costat 1500 euro în 5 ani!!!… până acum am încasat 300 de euro din bani. Dar nu sunt supărat… măcar mă mişc rapid pe autostrăzile ţării, la şcoală nu mai trebuie să dau bani, iar spitalele mă repară de câte ori mă mai stric… şi nu mai pot să fac alţi bani… Probabil după post-ul asta o să vină un control!", a scris Puya, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările