Oscars

Queen va deschide ceremonia de acordare a premiilor Oscar! Ce alte surprize sunt pregătite pentru diseară?

Queen va deschide ceremonia de acordare a premiilor Oscar! Ce alte surprize sunt pregătite pentru diseară?

Este pentru a doua oară, în cei 91 de ani de când există această ceremonie, când nu va urca pe scenă un prezentator principal al întregului show. Dar, în locul unei gazde care să ţină în mână întregul spectacol, organizatorii Oscarurilor de anul acesta mizează pe câteva momente de neratat.

Din momentul în care Kevin Hart a anunţat că refuză să prezinte ceremonia de acordare a premiilor Oscar (după ce a fost blamat pentru nişte comentarii homofobe mai vechi), producătorii show-ului din noaptea de 24-25 februarie au apelat la mai multe staruri hollywoodiene pentru a-şi face prezenţa pe scenă. Astfel, Jennifer Lopez, Tyler Perry, Serena Williams, Michael B. Jordan şi Emilia Clarke sunt numai câteva dintre numele confirmate în urmă cu câteva zile.

Dar celebrităţile n-au lipsit oricum niciodată de la Oscaruri, aşadar organizatorii evenimentului aveau nevoie de mai multe momente-cheie ale ceremoniei pentru a nu se mai face simţită lipsa gazdei show-ului. Prin urmare, au fost confirmate, în mod oficial, cinci prestaţii muzicale pentru 2019, din partea lui Lady Gaga şi a lui Bradley Cooper, care vor cânta Shallow, melodia care a primit deja un Grammy şi care a făcut furori în filmul A Star Is Born.