Vedete

Quentin Tarantino s-a căsătorit după o relaţie începută în 2016! Petrecerea a avut loc la un restaurant chinezesc

Quentin Tarantino s-a căsătorit după o relaţie începută în 2016! Petrecerea a avut loc la un restaurant chinezesc camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

S-au cunoscut în 2009, şapte ani mai târziu au început să aibă o relaţie, iar în 2017 s-au logodit. Acum, Quentin Tarantino a trecut la următorul nivel şi s-a căsătorit cu Daniella Pick, o cântăreaţă israeliană cu 20 de ani mai tânără decât celebrul regizor şi actor.

În vârstă de 55 de ani, Quentin Tarantino trece pentru prima dată pragul bisericii, până acum refuzând să facă nunta cu vreo altă femeie. Ceremonia a avut loc în Los Angeles, după care mirii şi invitaţii lor au plecat la restaurantul chinezesc Mr. Chow din Beverly Hills, unde a avut loc petrecerea.

Quentin Tarantino şi Daniella Pick s-au logodit anul trecut, în luna septembrie, iar ceremonia a fost găzduită de Harvey Weinstein, care are în continuare o relaţie bună cu Tarantino, în ciuda scandalurilor în care acesta a fost implicat în ultimii ani. Printre cei care au luat parte la logodnă au fost şi actorii Uma Thurman, Bruce Willis şi Samuel L Jackson.

Modifică Setările