Gossip

Rachel Weisz şi Daniel Craig au probleme în căsnicie?

Rachel Weisz şi Daniel Craig au probleme în căsnicie?

E drept că legătura dintre actriţa în vârstă de 45 de ani şi James Bond-ul de 47 n-a fost privită încă de la în­ceput cu ochi indulgenţi. S-au cunoscut la filmă­rile pentru Dream House, în 2010, au început o relaţie, deşi niciunul nu era singur (Daniel trăia cu prietena lui, producătorul Satsuki Mitchell, iar Rachel se iubea de nouă ani cu producătorul Darren Aronofsky, tatăl fiului ei de nouă ani, Henry) şi s-au căsătorit în secret după un an de relaţie,. Ei bine, patru ani mai târziu, karma şi-a făcut de cap, acţionând chiar împotriva acestor foşti... infideli.

„Se poartă ca nişte străini zilele acestea. Aproape că nu le mai pasă unuia de altul“, a de­clarat o sursă citată de publicaţia americană Star. Ce s-a întâmplat, aşadar, în paradisul acestor sex-simboluri britanice? E vorba despre un melanj de ambiţie profesională şi flirturi cu alţii, pe plato­urile de filmare. „Şi-au jurat să nu lase munca să intervină între ei, dar chiar asta se întâmplă. Zi­lele în care se sunau şi-şi trimiteau SMS-uri non-stop sunt demult apuse“, continuă sursa, arătând că soţii Craig, deşi filmează amândoi în Marea Britanie (el în Londra, ea în Devon), nu s-au obo­sit să se întâlnească. Asta-i tot? Mai mult decât depărtarea, ar putea fi de vină ochii alunecoşi ai lui „James Bond“, cunoscut pentru slăbiciunea lui vizavi de frumuseţile cu care joacă în filme. Iar pe platourile de la Spectre, acesta s-a dat în spectacol pe lângă una dintre cele trei frumuseţi care le interpretează pe fetele Bond. „Este clar interesat de una dintre colegele de film“, dezvă­luie sursa, refuzând însă să dea nume. Să fie di­vorţata Monica Bellucci, senzaţia franceză Léa Seydoux sau exotica Stephanie Sigman?

De fapt, Daniel nu este ceea ce am putea numi un bărbat de casă, dacă ar fi să recapi­tulăm parcursul său amoros. Ei bine, primul mariaj al lui Daniel, din 1992, cu actriţa Fiona Loudon, a durat doar doi ani, îndeajuns pentru ca Craig să devină tatăl unei fete, Ella. Apoi, în 2005, starul a avut o aventură cu Sienna Mil­ler, pe când aceasta era logodită cu Jude Law, pentru ca, mai târziu, în 2010, să-i dea papucii logodnicei Satsuki Mitchell pentru Rachel. Că or fi alte femei, că o fi munca, faptul că cei doi n-au mai apărut împreună pe covorul roşu din aprilie 2014 vorbeşte de la sine. Dar şi un eveniment mai recent: Daniel a lipsit de la ziua de naştere a fiului soţiei sale, Henry, demonstrând încă o dată că alege cariera în defavoarea familiei.

foto: guliver/rex features/getty images, hepta

Monica Bellucci si Léa Seydoux
Monica Bellucci si Léa Seydoux