Vedete

Radu Vâlcan s-a întors acasă după 14 zile de izolare. S-a pozat imediat cu copiii

Radu Vâlcan s-a întors acasă după 14 zile de izolare. S-a pozat imediat cu copiii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Radu Vâlcan a stat 14 zile în izolare, departe de soţie, de familie după ce s-a întors de la filmările noului sezon "Insula Iubirii" din Republica Dominicană. S-a bucurat nespus să îşi vadă băieţii.

La începutul lunii martie, Radu Vâlcan a plecat din România. Destinaţia? Republica Dominicană! Acolo a fost filmat noul sezon  "Insula Iubirii" care va fi difuzat la Antena 1 probabil peste câteva luni. Mulţi concurenţi, mulţi cameramani, mulţi oameni sunt implicaţi în acest proiect. De data aceasta filmările de acolo nu au mai fost la fel, din cauza pandemiei de coronavirus toţi au fost testatţi frecvent, medicii le luau temperatura pentru a nu fi infectaţi. 

Totul a decurs bine, iar Radu Vâlcan s-a întors în România în urmă cu aproximativ două săptămâni. El nu a mers direct la familie, ci timp de 14 zile a stat în izolare, într-un apartament din Bucureşti alături de un coleg. Abia aştepta să îşi vadă familia, iar ieri s-a reunit cu băieţeii lui. 

Radu Vâlcan s-a întors acasă, la familie şi la copii. Reîntâlnirea a fost emoţionantă, micuţii au sărit în braţele lui de bucurie. Momentul a fost imortalizat de Adela Popescu. Ea i-a pozat e cei trei împreună, iar Radu a avut şi un mesaj:

"Acasă!"

Priviţi imaginea emoţionantă de familie în galeria foto. 

Modifică Setările