News

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Cât timp va sta în carantină prezentatorul de la "Insula Iubirii"

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Cât timp va sta în carantină prezentatorul de la "Insula Iubirii" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-au încheiat rapid filmările de la sezonul 6 "Insula Iubirii" din Republica Dominicană, iar Radu Vâlcan se întoarce în România. Va intra imediat în carantină!

Astăzi, în mediul online, Radu Vâlcan a anunţat că se întoarce în România, dar nu şi la familie. După ce călătoreşte în mai multe ţări, după ce intră în contact cu multe persoane în drumul său spre ţară, prezentatorul de la Antena 1 va intra în carantină. Chiar el a dezvăluit că timp de două săptămâni va sta departe de soţie, de copii, de toată familia sa. 

S-a pozat în avion şi a transmis mesajul: "Iubire, vin acasa, ne vedem peste doua saptamani...🙏🥰"

Aşadar, prezentatorul de la "Insula Iubirii" alege să îşi protejeze familia. În Republica Dominicană, acolo unde timp de aproximativ trei săptămâni a fimat noul sezon al emisiunii, şi el, dar şi întreaga echipă şi concurenţii au fost testaţi de medici, aproape zilnic le-a fost luată temperatura, nu cumva să fie infectaţi cu coronavirus. 

Se pare că filmările de la cel de-al şaselea sezon "Insula Iubirii" din Republica Dominicană au decurs rapid. Timp de trei săptămâni întreaga echipă a lucrat atent la ceea ce publicul va vedea probabil din toamna sau iarna acestui an.