Vedete

Ramona Bădescu e disperată! Tatăl ei a fost infectat cu coronavirus: “Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufleteşte!”

Ramona Bădescu e disperată! Tatăl ei a fost infectat cu coronavirus: “Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufleteşte!”

Ramona Bădescu trece prin momente grele. Tatăl ei, în vârstă de 89 de ani, Cristel Bădescu, a fost diagnosticat cu Coronavirus  şi acum se află internat la urgenţă, la  Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secţia cardiologie.

Chiar dacă este stabilită de aproape 30 de ani în Italia, artista are o relaţie extrem de apropiată cu părinţii săi. Acum însă distanţa îi separă. Ramona nu poate veni în ţară, mai ales că are grijă acolo şi de fiul său în vârstă de un an şi două luni, micuţul Ignazio. Vedeta este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său, ea ţinând în permanenţă legătura cu mama sa, Liana Bădescu (85 ani) dar şi cu medicii care îi îngrijesc părintele.

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulţumiri pe această cale medicilor de la Spitalul 2 Filantropia din Craiova,  secţia cardiologie, pentru atenţia cu care au luat în primire cazul tatălui meu. Au dat dovadă de umanitate şi mare profesionalism. Situaţia lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit şi sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat mi-a simţit îngrijorarea şi disperarea din voce, Ştiind ce înseamnă să fii departe de părinţi, pentru că şi el şi-a pierdut mama, a făcut tot posibilul ca tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche şi mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufleteşte. Sper ca tata să lupte, pentru că toată viaţa lui a fost un om de mare forţă şi demnitate. Îmi doresc să poată să îşi mai ţină nepotul în braţe”, a mărturisit, printre lacrimi, Ramona Bădescu. Mama vedetei, Liana Bădescu, a făcut testul, dar nu a primit încă rezultatul.

“Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai adăugat Ramona.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările