News

Răzvan Simion, mândru de fiul său. Cât de mult îi seamănă Tudor! Băiatul a împlinit 13 ani

Răzvan Simion, mândru de fiul său. Cât de mult îi seamănă Tudor! Băiatul a împlinit 13 ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Mesajul lui Răzvan Simion pentru fiul său. Vedeta a împărtăşit cu fanii săi o fotografie şi un mesaj pentru fiul său, Tudor, care a împlinit recent 13 ani.

Matinalul i-a scris băiatului pe pagina sa de socializare un mesaj important: ”Mulţi ani, Puiule de Om!”. Prietenii şi urmăritorii lui Răzvan s-au întrecut apoi în mesaje pentru juniorul Simion, care este un băiat foarte rafinat, ce seamănă izbitor cu tatăl său, în tinereţe.

Tudor este fiul pe care Răzvan Simion îl are alături de fosta lui soţie, Diana. Cei doi s-au despărţit în 2015 şi mai au împreună o fată, pe nume Ianca, în vârstă de 17 ani.

Atât Răzvan, cât şi Diana şi-au refăcut vieţile, după divorţ. Diana s-a căsătorit, iar matinalul are acum o relaţie discretă cu arhitecta Daliana Răducan.

Divorţul a fost însă provocat de povestea de iubire pe care Răzvan a avut-o cu cântăreaţa Lidia Buble, de care s-a despărţit anul trecut, după 5 ani de relaţie.

Cea mai recentă apariţie a cuplului Răzvan – Daliana a fost la botezul lui Luca Tiago, primul copil al prietenului său de o viaţă, Dani Oţil.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările