News

Recunoşti personajul? Aşa arăta o cunoscută actriţă la 17 ani

Recunoşti personajul? Aşa arăta o cunoscută actriţă la 17 ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Actriţa avea în adolescenţă, dar şi ceva mai târziu, pe la 25 de ani, o viaţă total diferită de cea pe care o au tinerii din ziua de astăzi. Ioana îşi aminteşte cu nostalgie de perioada aceea.

" Aveam 17 ani şi multe dorinţe... Acum realizez că în mare parte s-au îndeplinit. Acum îmi place să trăiesc în prezent să mă concentrez pe aici şi acum, dar manifestând lucruri frumoase pentru viitor", mărturiseşte Ioana Ginghină.

La 25 de ani, toată viaţa era o distracţie. "Cine îşi mai aduce aminte de acele vremuri, so fucking cool, în care nu existau telefoane şi distracţia numărul unu era în discotecă. Dragă adolescent din ziua de azi, să ştii cã plecam singură la mare, în tabără, şi părinţii nu puteau să mă sune decât pentru urgenţe la un telefon fix, amărât. O Doamne, ce distracţie, nu dormeam decât câteva ore pe noapte, iar în rest distracţieeee…. şi ghici ce, stăteam să vedem răsăritul doar ca să ne bucurăm de un peisaj frumos, nu vroiam să facem selfie şi să-l punem pe reţelele de socializare. Chiar eram cool, noi, din generaţia noastră, nu aveam nevoie de like-uri ca să ştim asta".

Ba mai mult, actriţa era fan Madonna, şi cum voia să fie creţă ca ea, îşi ondula părul cu şurubelniţa.

"Da, aţi auzit bine cu o şurubelniţă subţire pe care o încălzeam la foc. Eram specialistă aşa că multe dintre prietenele mele apelau la mine pentru această coafură anii’90. Fixativul era apa cu zahăr", povesteşte frumoasa brunetă.

Ioana Ginghină a divorţat anul trecut de Alexandru Papadopol, iar acum iubeşte din nou.

 

Modifică Setările