News

Recunoşti personajul? E o jurnalistă cunoscută: ''Mi-aş dori şi acum energia aceea”

Recunoşti personajul? E o jurnalistă cunoscută: ''Mi-aş dori şi acum energia aceea”

Dana Deac a trecut prin multe încercări în viaţă, dar nu şi-a pierdut niciodată optimismul. A câştigat de fiecare dată în faţa bolii şi şi-a continuat profesia cu stoicism. Astăzi, Dana duce dorul vremurilor în care ieşea la alergat în parc.

“Am găsit fotografia asta din intâmplare. A fost făcută în 2005, în Herăstrău. Atunci mă trezeam la ora 4:30 în fiecare dimineaţă pentru că la ora 7 intram în direct. Aveam timp şi de un tur de parc de 3-4 ori pe săptămână. Mi-aş dori şi acum energia aceea”

Dana Deac a a fost avertizată de medici.

„Am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus ferm: ‚Doamna Deac, aţi scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteţi scapa. Aşa ca alegeţi! Va luptaţi cu mafioţii sau va salvaţi viaţa? Am văzut ce aţi făcut în ultimul timp, dv. alegeţi. Eu aş vrea să vă fiu doctor şi peste 10 ani. Am ajuns acasă cu aceleaşi dureri de cap, la care s-a adăugat neliniştea născută de monologul doctorului. Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziţie pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă şi rece”, povestea jurnalista pe Facebook.

 

Comentarii

Modifică Setările