Vedete

Recunoşti personajul? Prezentatorul are doi copii, dar fetiţa îi seamănă perfect

Recunoşti personajul? Prezentatorul are doi copii, dar fetiţa îi seamănă perfect

Dan Cruceru a avut o copiărie plină de peripeţii. Prezentatorul de la Kanal D recunoaşte că îşi supăra deseori părinţii.

“Doamne, năzdrăvan copil am mai fost! Adică, acum, când mă uit în urmă, mă miră teribil că am scăpat cu bine din toate. De la chestii mici, până la trăznăi care le-au îngheţat sângele în vene părinţilor, le-am făcut pe toate. N-am să vă povestesc despre cele rele, că nu vreau să dau un exemplu negativ. 🙂

Dar îmi aduc aminte cu mare drag de cele potrivite vârstei, inocente aparent, dar care, uneori, îi enervau pe părinţi. De la bătăile cu perne, la împuşcatul cu cornete şi până la bătaia cu apă. Le-am făcut pe toate, ca şi voi de altfel. Şi toate, dar toate cumva se terminau… cam prost. O pernă ajungea în vreun bibelou, o cornetă îl înţepa cam rău pe unul din adversari, iar, după bătaia cu apă, făceam bălţi de pe casa scării blocului până în cada din casă. Şi mda… părinţii se cam supărau. Nu mult, dar suficient cât să mă catalogheze ca pe un… năzdrăvan”, povesteşte Cruceru pe blog.

Astăzi retrăieşte acele vremuri alături de cei doi copii. “S-a schimbat, totuşi, ceva: părintele. Mda, am căutat să fiu un părinte relaxat, complice chiar la trăsnăile copilului meu. Nu mi-a plăcut când, copil fiind, eram certat pentru nimicuri. Şi am căutat să nu repet greşelile părinţilor mei. Plus că, la un moment dat, Sophia mi-a spus o vorbă care m-a dat pe spate, m-a lăsat fără cuvinte şi m-a convins definitiv: “Tati, sunt copil! E dreptul meu să fac trăsnăi!”. Mda, e dreptul oricărui copil să facă năzdrăvănii! Şi e bine aşa”

 

Modifică Setările