News

Cum arată familia lui ”McSteamy” aka Mark Sloan din ”Anatomia lui Grey”!

Cum arată familia lui ”McSteamy” aka Mark Sloan din ”Anatomia lui Grey”! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Dacă cu ”McDreamy” aka Patrick Dempsey ştim cum stă treaba, ne întrebăm cum se prezintă situaţia pentru ”Mc Steamy” aka Eric Dane. Ei bine, din primele cercetări am aflat că actorul, care a devenit cunoscut graţie rolului din serialul ”Anatomia lui Grey”, are o viaţă liniştită şi împlinită de familie şi multe planuri de viitor. Dar, haideţi să aflăm mai multe amănunte! Eric Dane în rolul lui Mark Sloan. Eric s-a căsătorit în octombrie 2004 cu actriţa Rebecca Gayheart, iar şase ani mai târziu a venit pe lume şi primul copil al cuplului: o fetiţă pe nume Billie Beatrice. Şi pentru că au văzut că le-a ieşit atât de bine, au încercat din nou! Un mai târziu, adică în decembrie 2011, s-a născut încă o fetiţă, pe care au numit-o Georgia Geraldine.

În acelaşi an cu venirea pe lume a micuţei Georgia, Dane s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a-şi trata dependenţa de droguri, pe care a căpătat-o în urma unui accident sportiv.

Un alt moment dificil în viaţa lui Dane a fost atunci când presa a intrat în posesia unui ”nude tape” în care apărea atât actorul şi soţia lui, cât şi actriţa Kari Ann Peniche.

Dar dacă facem abstracţie de aceste amănunte, putem spune că Eric duce acum o viaţă tihnită, în care singura gălăgie este cea făcută de copiii lui. Haideţi să vedem şi noi câteva cadre inedite cu familia lui „McSteamy”!

Modifică Setările