Beauty

Carmen Brumă ştie cum să facă K.O. kilogramele în 5 paşi

Carmen Brumă ştie cum să facă K.O. kilogramele în 5 paşi

Uite ce trebuie să faci dacă vrei să scapi de greutatea acumulată de Sărbători.

Carmen Bruma kg KO

Pentru că ştie cât de greu este pentru orice femeie să-şi reintre în formă, Carmen Brumă are câteva sfaturi de ajutor în lupta cu kilogramele în plus.

Iată cele 5 reguli obligatorii pentru ca orice dietă să dea rezultate:

„1. Încearca să elimini pentru început alimente precum: caşcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din făină albă, mezelurile şi dulciurile şi băuturile de genul: alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu mânca nimic după apusul soarelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare. Mănâncă fructe la 1-2 ore înainte sau după masă, dar până în ora 15.00.

3. Fă mişcare de 4-5 ori pe săptămână. Poţi să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Găseşti mai multe exemple de antrenamente pe care poţi să le faci acasă pe acest site, la secţiunea antrenamente. Oricare dintre variante poate funcţiona, cu condiţia să fii perseverent.

4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidraţi de genul orez, pâine, paste, mămăligă. Cina trebuie să conţină o carne slabă cu o garnitură din salata de sezon.

5. O cură de sucuri pe care să le pregăteşti acasă şi care să te ajute în această perioadă. Poţi să înlocuieşti gustările cu diverse sucuri. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE pe care eu îl prepar cu ajutorul storcătorului prin presare la rece care stoarce foarte bine toate frunzele şi rădăcinoasele. Sucul are puţine calorii, stimulează digestia, ajută în procesul de eliminare a toxinelor şi scade pofta de mâncare. Datorită metodei prin presare la rece se păstrează intacte vitaminele, mineralele şi enzimele din fructe, legume şi frunze.

INGREDIENTE
1 măr – aprox. 250 g
2 castraveţi mici – 200 g
1 ţelina (rădăcină)- 100 g
2 mâini de spanac proaspăt
1 lămâie

Folosesc sita pentru sucuri, spăl ingredientele, curăţ lămâia şi ţelina şi introduc, pe rând, fructele şi legumele în storcător. La final, puteţi adăuga şi 2 cuburi de gheaţă, dacă simţiţi nevoia. Sucul se bea imediat după preparare, zilnic, în prima parte a zilei“.

1510838_1063164660390010_4382918230614795346_n
Transformarea lui Carmen Brumă

Modifică Setările