Gossip

Dakota Johnson e îndrăgostită de Chris Martin, fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow?

Dakota Johnson e îndrăgostită de Chris Martin, fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow?

Acum nu foarte mult timp s-a zvonit că Dakota Johnson ar avea o legătură cu miliardarul Elon Musk, cel care s-a iubit astă-vară cu Amber Heard. Acest zvon a fost rapid spulberat chiar de către Elon, care a declarat că aceste informaţii sunt false. Ei bine, acum se zvoneşte că, de fapt, Dakota e îndrăgostită de un alt bărbat celebru, cu care a şi ieşit de câteva ori. E vorba despre Chris Martin, fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow. Dakota s-a îndrăgostit de Chris Martin Chris Martin a avut numai iubite de top, iar cea mai recentă nu face excepţie. Potrivit revistei ”Heat”, liderul trupei „Coldplay” se iubeşte în secret cu actriţa din ”Fifty Shdes of grey”, Dakota Johnson. Chipurile, Dakota e chiar îndrăgostită de fostul soţ al actriţei Gywneth Paltrow, pe care l-a întâlnit, prin intermediul unor prieteni comuni, în urmă cu câteva luni.

Chris şi Dakota au ieşit de câteva ori în oraş, cel mai recent fiind văzuţi într-un restaurant de sushi din Los Angeles, unde ”păreau apropiaţi, râdeau şi făceau gesturi intime unul cu celălalt”. ”Dakota iubeşte muzicienii şi în ultima vreme a tot vorbit despre cât de uimitor e Chris. S-ar căsători cu el şi mâine dacă ar putea”, a relatat un apropiat de-al actriţei.

Cele mai neaşteptate despărţiri ale vedetelor
Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au fost căsătoriţi din 2003 până în 2016

Se pare, însă, că liderul trupei ”Coldplay” nu-i împărtăşeşte sentimentele, nefiind pregătit pentru o relaţie chiar atât de serioasă. ”El continuă să spună că nu e nevoie să grăbească lucrurile. O place pe Dakota destul de mult, dar nu e pregătit pentru o relaţie serioasă. I-a spus Dakotei că vrea să ia lucrurile cu mai mult calm”, mărturiseşte aceeaşi sursă.

Dakota Johnson şi Matthew Hitt, în 2016

După despărţirea de Gwyneth Paltrow, mama celor doi copii ai lui, Chris s-a iubit cu Alexa Chung, Annabelle Wallis şi Jennifer Lawrence. Dakota, la rându-i, a avut o relaţie on-off cu Matthew Hitt (2014-2016) şi cu Jordan Masterson (2011-2014).

Modifică Setările