News

Exclusiv pentru OK!: Iulia Zgripcea e din nou însărcinată FOTO

Exclusiv pentru OK!: Iulia Zgripcea e din nou însărcinată FOTO

Vedeta TVR are deja doi băieţi gemeni acasă, iar acum se pregăteşte să schimbe din nou scutece.

Bucurie mare pentru Iulia Zgripcea şi proaspătul ei soţ, Andrei Bărbulescu! Cei doi jurnalişti, parteneri de viaţă, dar şi colegi la TVR 2, unde realizează emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea” şi seria de interviuri online “De vorbă cu Iulia Zgripcea”, şi-au unit destinele la începutul acestui an, în luna ianuarie, iar acum se pregătesc să devină părinţi.

Citeşte mai multe aici:

Iulia Zgripcea s-a recăsătorit cu un coleg din TVR FOTO

Dacă Iulia e deja mama a doi băieţi gemeni, Dan şi Andrei, în vârstă de şase ani şi jumătate, Andrei Bărbulescu este la primul său copil. Şi întâmplarea face ca şi acest bebeluş să fie băieţel.

Dan şi Andrei, gemenii Iuliei din căsătoria anterioară.

Discretă din fire şi profitând de silueta ei longilină, Iulia Zgripcea a reuşit să-şi ascundă până acum sarcina. Acum, însă, în timpul vacanţei de Paşte, şi-a dezvăluit secretul şi s-a lăsat fotografiată cu burtica de gravidă.

"Am rămas însărcinată chiar în momentele în care eu şi Andrei discutam despre dorinţa de a avea un copil. Totul s-a întâmplat foarte uşor şi natural", ne-a spus în exclusivitate Iulia Zgripcea. "Copiii vin de la Dumnezeu şi nu pot fi planificaţi nici măcar în zilele noastre, cu toată evoluţia. Eu vorbesc în fiecare zi cu prietenii de pe Facebook şi pe canalul de Youtube despre miracolul pe care-l reprezinta copiii în viaţa noastră", a mai spus vedeta TVR.

Foto: arhiva personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările