Muzica

Richard Clayderman revine la Bucureşti

Richard Clayderman revine la Bucureşti

Celebrul compozitor de muzică de pian, autorul pieselor „Baladă pentru Adeline“ şi „Romeo şi Julieta”, ajunge din nou în România în primăvara anului viitor, cu un concert de excepţie la Sala Palatului.

Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoşi pianişti la nivel internaţional, revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul "From Paris with Love", în premieră mondială, potrivit unui comunicat Phoenix Entertainment.

Spectacolul se va desfăşura pe 26 martie 2015, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Potrivit comunicatului, Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol din dragoste pentru publicul român. "Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară", se spune în comunicat.

"The Prince of Romance", aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială complexă, emoţională-audio-vizuală, un concept inovator. Show-ul va aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman şi pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Totul va fi montat într-un decor unic, o noutate absolută faţă de toate spectacolele prezentate până acum în lume.

Artistul va da viaţă pianului său, timp de două ore, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Din repertoriu nu va lipsi cea mai cunoscută piesă interpretată de acesta, "Ballade pour Adeline", care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Peste 100 de profesionişti, muzicieni, balerini, tehnicieni vor contribui la spectacolul "From Paris with Love".

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la preţurile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei şi 95 de lei, în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi, online, prin www.eventim.ro.

Foto: pagina personală