News

Richie Sambora nu regretă că a părăsit trupa Bon Jovi după 30 de ani de succes: "A renunţat la scenă ca să fie tată cu normă întreagă"

Richie Sambora nu regretă că a părăsit trupa Bon Jovi după 30 de ani de succes: "A renunţat la scenă ca să fie tată cu normă întreagă"

Fostul chitarist al trupei Bon Jovi şi-a pus familia pe primul loc în 2013, când a renunţat să mai urce pe scenă cu restul trupei Bon Jovi.

Sambora fusese una dintre figurile principale ale formaţiei timp de trei decenii, alături de liderul Jon Bon Jovi, însă fostul chitarist nu regretă că a renunţat la muzică pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Ava, pe care o are cu fosta soţie, actriţa Heather Locklear.

“Richie a sacrificat multe pentru fiica sa, care era destul de mică atunci şi avea mare nevoie de el. Iar fostul star rock e foarte mândru de Ava, care de-abia a împlinit 23 de ani de curând”, declară un apropiat de-ai lui Sambora pentru People. Ava a absolvit cu brio Loyola Marymount University în luna mai a acestui an şi acum face nişte studii postuniversitare.

Ava, şi frumoasă, şi deşteaptă

A fost ziua ei de naştere recent şi Ava şi-a aniversat-o cu familia. A fost o decizie bună ca Richie să renunţe la scenă pentru a fi tată cu normă întreagă. Până la urmă, el suferea enorm când era în turnee atât de mult şi nu prea apuca să-şi vadă fiica. Richie nu are niciun regret că a renunţat la trupă”, a adăugat sursa respectivă.

Modifică Setările