Vedete

Ricky Martin, concert pentru susţinerea comunităţii gay


Ricky Martin, concert pentru susţinerea comunităţii gay

Ricky Martin, Katy Perry, Carla Morrison şi Sia  au participat la un concert digital pentru a susţine comunitatea LGTBIQ+, care, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a putut organiza tradiţionalele sale marşuri şi parade anuale, cunoscute sub numele de Gay Pride, relatează EFE.


Sub sloganul "Can't Cancel Pride", numeroase vedete, precum Billy Porter, Adam Lambert şi Cara Delevingne, s-au reunit din casele lor într-un eveniment care a promovat drepturile comunităţii LGTBIQ+. Unul dintre momentele cele mai aşteptate ale serii a fost recitalul susţinut de Ricky Martin, care a interpretat împreună cu cântăreaţa mexicană Carla Morrison piesa "Recuerda", de pe noul său album "Pausa".

Ricky Martin a recunoscut în urmă cu 10 ani că e gay.

Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său. „Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

 

Modifică Setările