News

Rihanna, apariţie incendiară în lenjerie intimă! Vedeta este îndrăgostită şi mai sexy ca niciodată!


Rihanna, apariţie incendiară în lenjerie intimă! Vedeta este îndrăgostită şi mai sexy ca niciodată!
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Rihanna este celebră pentru formele sale, pe care nu ezită să le etaleze ori de câte ori are ocazia. Lipsită de inhibiţii, diva a făcut recent o serie de fotografii cât se poate de îndrăzneţe, în lenjerie intimă.  

Rihanna a avut de-a lungul timpului numeroase fluctuaţii de greutate, dar, îndiferent de numărul de kilograme, a fost mereu mândră de corpul ei. Artista nu a ţinut niciodată cont de gura lumii, care spunea ba că are forme, ba că a luat proporţii în mod evident. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Vedeta lipsită de inhibiţii a postat recent pe Instagram o serie de imagini care o prezintă îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă. Rihanna a pozat din toate unghiurile, înnebunindu-şi fanii cu fotografiile incendiare. În lipsa concertelor, artista s-a concentrat în ultimul an pe afacerea personală SavageXFenty, care îi aduce milioane bune în cont şi de dragul căreia pozează în ipostaze sexy. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Pe lângă faptul că Rihanna a fost întotdeauna mândră de corpul ei, acum are un motiv în plus să se simtă frumoasă: are parte de toată dragostea iubitului ei, A$AP Rocky, care tocmai a confirmat povestea lor de iubire pentru GQ. Cântăreţul a declarat că diva născută în Barbados este iubirea vieţii lui. ”E una la un milion. Când ştii, ştii. Pur şi simplu, ea e The One!”, a mărturisit rapperul. 

Zvonuri despre relaţia celor doi au apărut anul trecut, la scurt timp după ce Rihanna s-a despărţit de miliardarul Hassan Jameel. Conform unui celebrul blog american, Chalon Lester, artista i-ar fi spus ”bye” lui Hassan din cauză că acesta o pusese la un regim de …îngrăşare. Se pare că planul bogătaşului era acela de a-i controla viaţa şi ieşirile, sperând că dacă aceasta ia proporţii va deveni mai nesigură pe propriul sex-appeal şi va ieşi mai rar din casă. 

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările