Fashion

Rihanna, într-o ţinută cel puţin bizară. Iată cum a apărut în New York!

Rihanna, într-o ţinută cel puţin bizară. Iată cum a apărut în New York!

New York, NY - Pop star Rihanna covers her left hand after wearing a ring on her ring finger while stepping out with Dascha Polanco at Avenue in the Meatpacking District. Pictured: Rihanna BACKGRID USA 8 DECEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După toate acele zvonuri privind logodna dintre ea şi miliardarul Hassan Jameel, născute după ce artista a fost văzută purtând un inel cu diamant, Riri a hotărât să iasă din casă ”blindată”. Glumim desigur, însă apariţia ei recentă chiar i-a lăsat pe unii cu gura căscată. Un outfit nu tocmai stylish Citeşte şi Rihanna s-a logodit cu Hassan Jameel? Iată inelul care a ridicat mari semne de întrebare!

Şi asta pentru că artista a fost văzută pe străzile din New York, purtând o ţinută cel puţin bizară. Îmbrăcată din cap până în picioare cu obiecte vestimentare oversized, artista n-a lăsat niciun centimetru de piele la vedere, încercând cu disperare să ţină ascunsă mâna pe care se presupune că poartă respectivul inel de logodnă.

Riri a profitat de un hanorac oversized Balenciaga pentru a nu le mai da ocazia paparazzilor de a surprinde cadre cu respectivul inel. Culmea e că efectul ţinutei sale a fost unul invers faţă de cel aşteptat. Artista a părut prost îmbrăcată pentru o noapte petrecută în Avenue NightClub-ul.

foto: Hepta

Modifică Setările