News

Rihanna în verde, Taylor Swift în negru şi Madonna exagerată, la premiile iHeartRadio

Rihanna în verde, Taylor Swift în negru şi Madonna exagerată, la premiile iHeartRadio

S-a întâmplat, ieri, când toată floarea cea vestită a showbizului american s-a strâns pe scena Shrine Auditorium, din Los Angeles, acolo unde s-au decernat premiile muzicale iHeartRadio.

Ca de obicei, Taylor Swift a plecat acasă cu cele mai multe premii, printre care şi cel pentru melodia Shake It Off, alţi artişti premiaţi fiind Sam Smith, Justin Timberlake, Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj sau Hozier, cu hitul Take Me to Church.

Lăsând deoparte premiile, seara a fost piperată, evident, de ţinutele alese de vedete pentru apariţiile lor pe scenă. Rihanna a fost, de departe, câştigătoarea serii, cu look-ul ei semi-trashy, blana şi cizmele peste genunchi de un verde prăzuliu orbind audienţa. Din păcate, n-a găsit un artificiu inteligent cu care să-şi ascundă celulita...

Dar să vedem şi alte apariţii!

Click pe următoarea!

La capitoul sexy, a câştigat, însă, frumoasa Taylor Swift, car ar putea oricând să-şi schimbe meseria pentru una de supermodel. Aceasta a cântat în duet cu Madonna noul single ale acesteia din urmă, Ghosttown. Din păcate tot pentru Madonna, alăturarea cu o Taylor îmbrăcată într-o ţinută la fel de provocatoare ca a ei n-a fost de bun augur pentru Regina Pop. Toţii ochii au stat, evident, fixaţi pe femeia mai tânără.

Click pe următoarea!

Nici cealaltă ţinută afişată de Madge în timpul galei, atunci când a trebuit să înmâneze un premiu, n-a fost mai brează, din contră.

Click pe următoarea!

Un alt duet interesant a fost cel alcătuit din Iggy Azalea şi Jennifer Hudson, în rolurile unei deţinute şi, respectiv, al unui guardian. Parcă ne este dor de vremurile în care, la o gală muzicală, doar se cânta…

Foto: Getty Images