News

Robert Turcescu recidivează! Participă din nou la Eurovision

Chiar dacă n-a reuşit să impresioneze audienţa la ediţia naţională din 2013, prezentatorul de televiziune vrea să-şi încerce din nou norocul în muzică, prezentând juriului o nouă piesă cu care speră să ajungă anul ăsta la Viena.

Vă amintiţi, probabil, de prestaţia lui Robert Turcescu din 2013, când a cântat pe scena Eurovision România piesa „Un refren“. Atunci, el s-a clasat pe locul 4 şi a obţinut două puncte din partea juriului şi zece puncte de la public.

Anul acesta, el a revenit pe lista celor care au depus cântece pentru Selecţia Naţională Eurovision 2015, dar drumul către scenă trece mai întâi prin selecţia celor aproximativ 100 de melodii înscrise care va fi făcută de un juriu de specialitate.

Astfel, prezentatorul de televiziune va afla joi dacă piesa lui a fost selectată printre cele 12 finaliste ce se vor înfrunta pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Iar concurenţa se anunţă a fi acerbă, de vreme ce pe lista celor înscrişi se numără artişti autohtoni ca Luminiţa Anghel, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ozana Barabancea şi băieţii trupei Voltaj, dar şi artişti trăini, precum membrii trupei Rednex.

Concursul Eurovision 2015 se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. Austria este ţara organizatoare în acest an după ce Conchita Wurst a câştigat competiţia din 2014, cu piesa „Rise Like a Phoenix“. România va participa în prima semifinală a concursului, pe 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările