Fashion

Rochii albe şi sexy pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes 2015

de admin

Rochii albe şi sexy pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes 2015

Cel mai glamuros festival de film al anului a început în plină forţă, anul acesta. Aflat la cea de-a 68-a ediţie, Riviera Franceză a atras într-un mod irezistibil cele mai frumoase staruri de la Hollywood, care au respectat întru totul codul vestimentar – fără ţinute scandaloase, fără rochii sumare etc. - şi au epatat în presa mondenă. Însă remarcate s-au făcut şi frumuseţile de pe podiumurile internaţionale, care au ales albul sublim pe covorul roşu.

La ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, trei frumuseţi din lumea modelingului au cucerit covorul roşu şi bliţurile fotografilor, arătând senzaţional în rochiile lor albe, cu tăieturi seducătoare.

Karlie Kloss, tânăra de 22 de ani care este acum imaginea L’Oreal şi care a fost una din cele mai atrăgătoare modele de pe pasarela Victoria’s Secret, acum finalizându-şi studiile, a purtat o rochie/salopetă semnată Atelier Versace, foarte interesantă şi modernă. Cam multe decupaje care au lăsat la vedere multă piele, ceea ce nu prea se poartă la Cannes, dar a fost în limita bunului simţ.

Vezi celelalte două modele în alb spectaculos, la Cannes!

Bar Refaeli, israelianca de 29 de ani care l-a cucerit într-un timp şi le Leo DiCaprio, a fost cea mai temperată cu alegerea ei vestimentară, alegând o rochie lungă, simplă şi foarte elegantă. Chiar modestă, am spune! Noroc de accesoriile aurii pe care le-a ales pentru a-şi pune în valoare frumuseţea radiantă.

Şi Doutzen Kroes, frumoasa olandeză de 30 de ani de la Victoria’s Secret, a ales, ca şi Karlie, o rochie albă, lungă, dar cu tăieturi inspirate, atât pe picior, cât şi pe bust şi pe spate, pentru o notă de senzualitate.

FOTO GETTY IMAGES, HEPTA

Modifică Setările