Fashion

Rochii de bal, tăieturi riscante şi decolteuri abisale: ce-au purtat vedetele la SAG Awards!

de admin

Rochii de bal, tăieturi riscante şi decolteuri abisale: ce-au purtat vedetele la SAG Awards!

Cu cât ne apropiem mai mult de gala anului, decernarea Oscarurilor 2015, cu atât aşteptăm cu mai mult entuziasm şi emoţii premiile precedente, precum au fost Globurile de Aur, Critics’ Choice Awards, PGA sau cele de duminică seara, despre care vorbim acum: decernarea Screen Actors Guild Awards, un eveniment care a influenţat şansele actorilor şi filmelor care concurează anul acesta la titlul de cele mai bune.

“Birdman” a fost desemnat cel mai bun film artistic, iar Eddie Redmayne şi Julianne Moore au preluat trofeele pentru cei mai buni actori. Pentru rolurile secundare, cei mai buni actori au fost desemnaţi J.K. Simmons şi Patricia Arquette.

Impresionaţi am fost, însă, de apariţiile opulente de pe covorul roşu. Dacă la galele de anvergură anterioare observam cu dezamăgire că stiliştii par că şi-au pierdut inspiraţia, iar vedetele au purtat numai rochii nepotrivite sau nereuşite, acum am observat trenduri unul şi unul pe covorul roşu: de la şliţuri riscante a la Angelina Jolie, decolteuri abisale şi provocatoare şi ţinute asimetrice, la rochii opulente, în culori regale precum violet ori cu ornamente preţioase foarte reuşite, de bal.

Dar care sunt acestea? Să vedem cum s-au îmbrăcat vedetele anul acesta la SAG Awards!

Jennifer Aniston

O altă apariţie de senzaţie din partea actriţei nominalizate a doua oară la Oscar, în cariera sa, pentru rolul din drama "Cake"! Rochia superbă cu decolteu abisal este de altfel o creaţie vintage din colecţia din 1998, semnată John Galliano, care i-a conferit o imagine seducătoare!

Emma Stone a menţinut trendul inspirat din smochingul bărbătesc şi a ales o rochie neagră, cu decolteu abisal, cu fusta transparentă, Dior.

Click pe următoarea!

Camila Alves

Soţia lui Matthew McConaughey este întruchiparea frumuseţii vuluptuoase, în această rochie de catifea mov, culoarea regală, semnată Donna Karan Atelier. La fel a ales şi actriţa nominalizată la Oscar, Keira Knightley, într-o rochie Erdem tot mov, cu material diferit, brodat, dar cu croială mai romantică pentru a-i ascunde discret sarcina.

Rosamund Pike

Actriţa nominalizată la atâtea premii prestigioase a ales o rochie supersized, foarte romantică şi frumoasă, Christian Dior haute couture.

Julianne Moore

Trendul ornamentelor preţioase l-a urmat şi Julianne Moore, câştigătoarea serii, într-o rochie verde flatant Givenchy, şi Julie Bowen, într-o rochie cu paiete 3D, Georges Hobeika.

Sophia Bush

A optat pentru materialele de bal, elegante şi pretenţioase, într-o rochie Vivienne Westwood (stânga), precum Sofia Vergara (Donna Karan Atelier), Julianna Margulies (în Giambattista Valli) şi Alysia Reiner (în Christian Siriano). Rochii extravagante superbe, de altfel!

Claire Danes

Rochiile legate la gât au fost şi ele în trend. Actriţa din "Homeland" a purtat o rochie frumoasă Marc Jacobs, puţin cam largă în partea de jos, dar cu un model foarte interesant. La fel, Andrea Riseborough a ales o rochie diafană, Escada:

Felicity Jones (stânga) şi Emilia Clarke au ales şi ele acelaşi trend, în privinţa decolteului retro, subtil, cu bretelele rochiilor lăsate pe umeri: Balenciaga, respectiv Donna Karan Atelier. Foarte distinse şi elegante!

Actriţa Felicity Huffman ("Neveste disperate") a ales o rochie neagră cu inserţii aurii în dreptul decolteului, o creaţie a designerului român Lorena Sârbu.

FOTO GETTY, AP

Modifică Setările