Fashion

Rochii dezastruoase şi vulgare la gala Billboard Music 2015!

de admin

Rochii dezastruoase şi vulgare la gala Billboard Music 2015!

Duminică seara, cele mai hot vedete din industria muzicală şi a divertismentului şi-au făcut apariţia la gala de premiere Billboard, din păcate, într-un mod extrem de nepotrivit: imaginea lor glamuroasă a lipsit cu desăvârşire, fiind înlocuită de una provocatoare şi ieftină, mizând pe “less is more” – în sensul negativ.

Până să aruncăm o privire pe covorul roşu, aflaţi că premiile Billboard s-au dus la artişti precum John Legend, Sam Smith, Iggy Azalea, Justin Bieber, Pharrell Williams, Calvin Harris, Hozier. Bineînţeles, Taylor Swift a preluat mai mult de jumătate din trofee, urmată de Sam Smith şi One Direction.

Aşadar, lookul de red carpet a însemnat rochii sumare, multă piele la vedere, ţinute prost alese şi cu totul greşite pentru un asemenea eveniment!

Rita Ora

Greşit din toate punctele de vedere: rochia Faust Pglisi e pur şi simplu oribilă. Pe lângă faptul că a recunoscut că nu poartă lenjerie intimă – ceea ce am putut vede foarte bine, ţinuta albă ornamentată cu sori aurii şi atât de multe tăieturi a fost un dezastru pe covorul roşu. Decupaje în zona abdomenului, de la linia inghinală pe picior, în zona decolteului, sub sâni etc. – cu cât am văzut mai mult, cu atât imaginea Ritei a părut din ce în ce mai ieftină.

Jennifer Lopez

Dezbrăcată şi sexy, dar parcă prea mult! Rochia Charbel Zoe aleasă pentru Billboard vine atât de firav pe formele ei, că nici nu pare îmbrăcată cu vreun material textil. În plus, ne aşteptam la o asemenea rochie transparentă care abia îi acoperă părţile intime. Păcat, efectul de sexy s-a dus de mult!

Iggy Azalea

O adevărată acadea: rapperiţa a ales o ţinută din două piese, crop top şi fustă transparentă pe lateral, la care a accesorizat pantofi din satin magenta şi şuviţe roz pe blondul ei fad. Iar albastrul acela nu pare s-o pună în valoare deloc.

Britney Spears

A ales o rochie lungă, spre deosebire de celelalte vedete, semnată Yousef Al-Jasmi, de nuanţă nude, cu mărgele aplicate. Deşi efectul s-a dorit a fi unul pozitiv pentru silueta cântăreţei, rochia stă nepotrivit pe ea şi nu îi pune formele în evidenţă. Iar machiajul – învechit!

Mariah Carey

Ceva mai OK s-a îmbrăcat diva de 46 de ani, care a ales o rochie neagră Tom Ford. Din păcate, starea de confuzie sentimentală s-a răsfrânt şi asupra lookului său, părând indecisă în alegerea rochiei: mini şi decoltată sau lungă şi cu decupaje transparente? Le-a ales pe ambele, dar ţinuta cu totul nu a flatat-o deloc, silueta ei având nevoie de alte combinaţii vestimentare.

BONUS: Ce se vrea a fi ţinuta următoare?

Kylie Jenner

A dat-o în bară cu această rochie mini Balmain, care pare muuult pres strâmtă pentru ea. Iar centura aceea pare că i-a rupt coastele. În plus, rochia a mai fost purtată în repetate rânduri de vedete, în ultimii ani...

Am lăsat ce e mai bun la final, click pe următoarea pentru cele mai frumoase ţinute de la Billboard Music Awards!

Chrissy Teigen

În salopeta Balmain, cu decolteu extrem de adânc – ceva obişnuit pentru model – soţia lui John Legend a fost una din cele mai puţin vulgare vedete, din punct de vedere vestimentar, mizând pe imaginea disco-retro.

Taylor Swift

Câştigătoarea serii a fost cel mai bine îmbrăcată vedetă de la Billboard Music Awards, cu o salopetă Balmain albă, cu decupaje inspirate pe lateral. Sexy, elegantă şi fină, în stil retro, o ţinută perfectă pentru covorul roşu.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările