News

Rod Stewart (74) a învins cancerul din nou! Cântăreţul vorbeşte, pentru prima dată, despre lupta pe viaţă şi pe moarte din ultimii trei ani

Rod Stewart (74) a învins cancerul din nou! Cântăreţul vorbeşte, pentru prima dată, despre lupta pe viaţă şi pe moarte din ultimii trei ani

Cântăreaţul de 74 de ani a fost diagnosticat cu cancer la prostată în 2016, în timpul unei verificări de rutină. Iar acum a vorbit pentru prima oră despre acest subiect delicat, subliniind faptul că nu mai are, în acest moment, celule canceroase în organism.

Nu este pentru prima dată când starul rock‘n’roll a avut de-a face cu cancerul. În 2000, Rod a ajuns să se teamă că-şi va pierde vocea după ce a fost diagosticat cu cancer la tiroidă. Din fericire, tumora a putut fi înlăturată cu succes, fără să-i afecteze în vreun fel corzile vocale.

În 2016, însă, vedeta a primit vestea că are din nou cancer. În timpul unei verificări de rutină, Stewart a descoperit să avea cancer la prostată şi a început tratamentul cât de repede posibil. Rod nu a vorbit în mod public despre lupta pe care o dădea cu nemiloasa boală, preferând să se exprime abia acum, când nu mai există celule canceroase în organismul său.

Prezent la un eveniment caritabil, alături de foştii membrii ai formaţiei Faces, Kenney Jones şi Ronnie Wood, legendarul cântăreţ a dezvăluit adevărul despre starea sănătăţii lui actuale.

“Nimeni nu ştie asta, dar cred că a venit vremea să vă spun tuturor că am scăpat acum şi am reuşit să fac asta doar pentru că am descoperit cancerul într-un stadiu incipient. Mi-am făcut atâtea analize...”

Starul le-a vorbit celor prezenţi despre cât de importante sunt analizele de rutină şi despre optimismul menţinut în clipe dramatice ca cele prin care a trecut el.

Alături de soţia Penny Lancaster (48), cu care are doi băieţi - Alastair (13) şi Aiden (8)

“Dacă îţi menţii atitudinea pozitivă şi reuşeşti să zâmbeşti pe întreaga perioadă a tratamentului, faci faţă mai uşor întregii perioade complicate. Eu m-am luptat cu cancerul doi ani şi am fost fericit pe întreaga perioadă. Plus că bunul Dumnezeu a avut grijă de mine…”

foto - Getty Images