Lifestyle

Rodica Mandache ne invită la o după-amiază de poezie şi colinde, dedicată unui proiect caritabil susţinut de Nicolae al României

de admin

Rodica Mandache ne invită la o după-amiază de poezie şi colinde, dedicată unui proiect caritabil susţinut de Nicolae al României camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Mâine, actriţa Teatrului Odeon va oferi un recital de poezie la Galeria Rotenberg-Uzunov, pentru copiii aflaţi în dificultate.

În preajma sărbătorilor de iarnă, mai mulţi artişti îşi dau mâna pentru realizarea unui eveniment caritabil dedicat copiilor aflaţi în evidenţa secţiei de pediatrie respiratorie a Spitalului Clinic de Urgenţă M.S. Curie şi diagnosticaţi cu afecţiuni grave.

În sprijinul lor, marea actriţă Rodica Mandache vă invită pe 8 decembrie, începând cu ora 17:00, la Galeria Rotenberg-Uzunov (situată în strada Constantin Esarcu nr. 1), la o după-amiază de poezie şi colinde, unde va recita poezii din Nichita Stănescu, iar tânăra autoare Tatiana Ernuţeanu va recita versuri din volumul propriu, "Carne, visuri şi oase triste uitate în Hydra".

Într-un decor de basm, a cărui scenografie poartă semnătura lui Adrian Damian, vizitatorii vor fi întâmpinaţi şi de expoziţia cu vânzare a 30.000 dintre cele mai frumoase felicitări de Crăciun. Felicitările sunt realizate de unul dintre cei mai buni fotografi şi autor de albume de artă din România, Gheorghe Voicu, unele dintre ele cu foiţă de aur, tipărite în urmă cu 30 de ani, şi oferite cauzei noastre, de către soţia regretatului ilustrator. 

Parte a campaniei #strângemunmilion, evenimentul are drept scop strângerea sumelor necesare pentru achiziţionarea de aparate de ventilaţie, pentru plata chiriilor celor existente deja, şi a consumabilelor specifice acestora, pentru anul 2022, pentru copiii aflaţi în evidenţa Asociaţiei Aripi Spre Viaţă. Fără aceste aparate, copiii ar avea nevoie de o spitalizare permanentă, fapt ce i-ar scoate din mediul familial, atât de necesar mai ales în aceste perioade grele.

Felicitările pot fi achiziţionate de la sediul Galeriei Rotenberg-Uzunov, din strada Constantin Esarcu, nr.1-3, în perioada 8 decembrie-23 decembrie 2021, cât şi online pe site-ul www.rotenberguzunov.ro . 

Totodată, donaţiile pentru această campanie pot fi trimise în conturile, în lei, după cum urmează:
Asociaţia Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF):
IBAN RO97BTLRONCSOC556149301.
Asociaţia Aripi spre Viaţă:
IBAN RO 88RNCB 0521114607820001.

Cauza Asociaţiei Aripi Spre Viaţă este susţinută şi de nepotul Regelui Mihai, Nicolae al României, care tocmai a oferit, în Ajun de Sfântul Nicolae prin intermediul fundaţiei sale, dulciuri şi jucării copiilor internaţi în Spitalul Marie Curie, în încercarea de-a aduce o mică alinare acestor suflete puternic încercate.

FOTO: Facebook

Comentarii

Modifică Setările