News

Atenţie, imagini reale! Uite cum erau să moară aceşti actori la filmări!

Atenţie, imagini reale! Uite cum erau să moară aceşti actori la filmări!

Actoria presupune sacrificii şi, câteodată, sunt chiar mai mari decât ar fi dispus orice actor să accepte. Şi asta pentru că nu merită niciun film, oricât de bun ar fi, să-ţi rişti viaţa pentru el, nu-i aşa? Ei bine, există totuşi actori care-şi fac singuri cascadoriile şi care se pun pe ei înşişi în pericol de moarte. Iată cum erau aceştia cât pe ce să-şi piardă viaţa!

Jennifer Lawrence – The Hunger Games

Nu numai scenariul seriei presupune pericole evidente pentru personaje, ci şi filmările în sine prezintă numeroase provocări pentru actorii implicaţi în realizarea The Hunger Games. Astfel, chiar şi frumoasa şi faimoasa Jennifer era cât pe ce să-şi piardă viaţa la filmările seriei de succes. Mai exact, aproape că s-a sufocat. Aflată într-un tunel, actriţa a început să aibă probleme respiratorii în momentul în care un aparat care făcea fum s-a stricat şi a început să scoată fum tot mai mult şi mai înecăcios.

O problemă în plus pentru superstar a fost că şi vizibilitatea i-a fost afectată, ceea ce i-a îngreunat şi mai mult ieşirea din tunel. Jen era pe punctul de-a leşina din cauza lipsei oxigenului în momentul în care a găsit, în sfârşit, ieşirea şi a putut trage, din nou, în piept aer. Oricum întreaga experienţă s-a dovedit absolut traumatizantă pentru Lawrence, iar producătorii şi-au dat seama de acest lucru şi au încheiat filmările pentru ziua respectivă, trimiţându-i pe toţi acasă.

Modifică Setările