Vedete

Rona Hartner se căsătoreşte. Când va avea loc evenimentul

Rona Hartner se căsătoreşte. Când va avea loc evenimentul

Rona Hartner a fost greu încercată în ultimele luni. Solista a trecut prin două operaţii şi a urmat şedinţe lungi de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cu toată astea, nu şi-a pierdut energia şi s-a pregătit pentru noua etapă din viaţa ei. Astăzi a dat vestea cea mare: se căsătoreşte.

Solista se iubeşte de doi ani cu un francez, Herve, care i-a fost aproape în toate momentele grele pe care le-a traversat.

''Hopa, veştile bune se anunţă în direct, pe 5 octombrie mă căsătoresc'', a anunţat Rona printr-un filmuleţ postat pe Facebook.

Solista a povestit ce a însemnat, de fapt, această luptă cu boala. ''Simt nevoia de a preciza. Am avut un cancer de colon localizat operat cu brio de domnul profesor Mircea Beuran. Şi preventiv fac 12 şedinţe de citostatice pentru că să nu mai revină niciodată. Marcării tumorali îi fac din 10 în 10 zile. Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puţin bine citostaticele. Eu am o săptămâna în care sunt slăbită şi una în care zbârnâi aşa cum mă ştiţi voi''.

 

Modifică Setările