News

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

Pare incredibil, dar emisiunea “Promotor”, care i-a adus faima în carieră, i-a dăunat sănătăţii şi i-a răpit unul dintre cele mai dragi vise: acela de-a avea mai mulţi copii.

Vedeta a mărturisit că din cauza frigului pe care l-a îndurat în sezonul rece în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care o prezenta nu mai poate rămâne însărcinată pe cale naturală, nici cu tratament.

„Îmi doresc să fiu din nou mamă. Am o fiică de 6 ani care mă întreabă mereu când îi fac un frăţior. Nici pe Ana nu am adus-o uşor pe lume, am făcut tratamente. Dar de data aceasta nu merge şi din cauza asta am renunţat la «Pro Motor». Am stat mult în frig, la temperaturi cu minus care mi-au dăunat. Medicul mi-a zis că nu are ce să îmi facă decât să îmi dea pastile într-una“, a povestit Roxana la Pro TV.

„Când Ana a împlinit 2 ani, am început alte proceduri. Eu am mai avut o sarcină înainte de asta, pe care am pierdut-o din cauza frigului. Am trecut de la bucurie la agonie. În acea perioadă, am decis de comun acord cu soţul meu să divorţăm, pentru că nu mai aveam timp de noi, existau tensiuni“, a dezvăluit ea pentru “La Măruţă”.

„Nu am avut depresii din cauza tratamentelor, ci de la oboseală. Slavă Domnului! In vitro este ultima mea opţiune. Nicoleta Luciu mi-a zis să încerc stimularea ovariană, dar nu vreau o grădiniţă. Poate ea îşi permite să crească atâţia, eu mai vreau încă unul“.

„Am fost la o mânăstire şi am vorbit cu un duhovnic. Am ajuns la concluzia că poate încă nu merit acest copil şi că Dumnezeu mi-l va da când trebuie. Dacă nu se poate, o să adoptăm unul din România. Mama a fost mereu alături de mine şi mă sfătuieşte. Maturitatea pe care o am acum îmi lipsea în urmă cu 6 ani. Tată pentru copilul meu este doar Mihai“, a mai spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Foto: captură, pagina personală