Nu a trecut neobservat! Gestul special făcut de Regele Charles pentru nepoții George, Charlotte și Louis

2 mai, 2024

Regele Charles și-a reluat marți îndatoririle în public alături de soția sa, Regina Camilla! Deși suferă de cancer și primește tratament, el nu poate sta departe de poporul său!

Regele Charles George Charlotte Louis jpg

Marți, 30 mai, Regele Charles și Regina Camilla, soția sa, au vizitat University College Hospital Macmillan Cancer Centre, unde au discutat cu medici specialiști și pacienții care suferă de cancer. 

Ieșirea monarhului a marcat primul eveniment dintr-o serie de numeroase angajamente externe pe care el le va întreprinde în săptămânile următoare, după ce a confirmat că tratamentul împotriva cancerului e eficient. Când a apărut la spital, un detaliu a atras imediat atenția, se pare că Regele Charles a făcut o trimitere subtilă către nepoții săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, purtând cravata sa preferată din mătase roz.

Accesoriul fermecător e decorat cu dinozauri de culoare albastru deschis, un imprimeu care a fost cel mai probabil ales de nepoții săi. Se crede că această cravată i-a fost dăruită de un membru al familiei sale ca un joc codificat cu noul său titlu: Charles III Rex, sau C-Rex.

Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg

Robert Hardman, care a scris cartea „Charles III: New King. Noua curte. The Inside Story”, dezvăluie: „Noua stare de spirit a pătruns chiar și în garderoba sa", a scris autorul.

„Găsirea de cadouri pentru bărbatul care chiar are totul ar putea fi dificilă, dar, de la venirea sa la putere, familia sa i-a dăruit regelui mai multe cravate noi. Una dintre favoritele sale, văzută în numeroase ocazii, de la biserica din Sandringham până la o plimbare în Manchester, este din mătase roz pal cu un model albastru deschis de tyrannosaurus rex imprimat pe ea.

Este motivul T-Rex un joc umoristic, codificat, cu C-Rex? Nu aș putea să comentez".

Nu este un secret că nepoții Regelui Charles sunt fani ai dinozaurilor. Prințul William a dezvăluit anterior că dragostea Prințului George pentru tot ce este preistoric a fost inspirată de schimbul de replici cu David Attenborough, cercetător britanic.

„A fost genial cu copiii atunci când i-a cunoscut", a declarat atunci Prințul William pentru BBC. "Și-a scos colecția sa de fosile și le-a arătat copiilor asta, lucru pe care, cred, George la vremea respectivă l-a adorat absolut - are o mulțime de fosile de dinozauri".

Prințul Louis are, de asemenea, o înclinație deosebită pentru dinozauri, iar când avea patru ani, tânărul membru al familiei regale s-a bucurat de o zi de distracție cu bona sa, Maria Borrallo, la Muzeul de Istorie Naturală. Unul dintre cele mai populare exponate ale muzeului este un TRex de mari dimensiuni, care este posibil să fi inspirat cravata Regelui Charles.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg