Portret oficial, editat grosolan. Soții regali danezi nu se mai suportă și au fost fotografiați separat?

2 mai, 2024

În miezul scandalului iscat de presupusa infidelitate a Regelui Frederik, ne-am bucurat să vedem o fotografie în care soții regali danezi par mai fericiți ca niciodată. Dar este oare doar o aparență?

Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG

Fericire trucată. Așa se poate descrie primul portret oficial al suvernanilor danezi, care a fost făcut public acum numai câteva zile. În timp ce unii lăudau cuplul regal pentru faptul că au pus disensiunile lor din ultima vreme deoparte, alții au atras atenția asupra unui lucru interesant – fotografia a fost editată în Photoshop!

La numai o lună de când Prințesa Kate și-a cerut scuze pentru editarea fotografiei sale cu cei trei copii ai ei, în toiul luptei sale private cu cancerul, iată că Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei sunt acuzați de același lucru. Portretul oficial pe care l-au publicat pe Instagram vinerea trecută, pe 26 aprilie, a fost photoshopat.

„E clar că au fost pozați singuri și apoi alăturați în această imagine!”, a spus un internaut, iar alții i-au ținut isonul: „Frumoasă fotografie, dar încă o imagine regală editată!” sau „A fost modificată în Photoshop?! Arată de parcă au fost fotografiați separat și apoi puși împreună în mod artificial!”.

Regina Mary si Regele Frederik GettyImages 1924840573 jpg

Iar comentariile cu privire la portretul regal danez nu s-au oprit aici: „Regina Mary arată extrem de bine, dar Regele Frederik arată de parcă s-a dat acum jos din pat”, „Manipulare grosolană! Atât de regizi și de ciudați! IA, asta e clar!”.

Bun, și ce argumente cei care susțin că fotografia regală daneză a fost editată într-un program special? În primul rând, mâna reginei în fața mâinii regelui arată aiurea, susțin cârcotașii. „Regina Mary a fost pusă în fotografia lui Fred. Poziția mâinii lor e identică!”. În al doilea rând, fericirea lor pare simulată în contextul actual…

Subiectul editării imaginilor regale oficiale este cât se poate de delicat acum, după ce s-au descoperit nu mai puțin de 16 erori la imaginea lui Kate Middleton cu cei trei copii ai ei, pe care a publicat-o palatul britanic cu ocazia Zilei Mamei. În urma scandalului iscat atunci, mai multe angenții foto au retras fotografia regală britanică și chiar au declarat Palatul regal britanic ca fiind o sursă de neîncredere.

Mai multe pentru tine...
Kate Middleton și copiii în prima imagine de la operație Instagram

Există multe comentarii la portretul regal danez oficial, mai ales că a apărut într-un moment în care mariajul lui Mary cu Frederik scârțâie din toate încheieturile. Regele danez a fost fotografiat în compania altei femei toamna trecută, în Spania, când a mers la o expoziție Pablo Picasso.

Ipostazele în care au fost surprinși cei doi nu sunt scandaloase, însă se pare că Regele danez și Genoveva Casanova, o vedetă TV de origine mexicană, au petrecut multe ore împreună în acea zi de noiembrie 2023, iar soția suveranului Danemarcei n-a fost deloc fericită. Regina Mary a fost surprinsă arătând tristă și chiar lăcrimând în public. Și-atunci nu mai surprinde pe nimeni că cei doi regali danezi au simulat fericirea în portretul lor oficial, nu?

foto - GettyImages, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg